![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Ето го и новото творение на Damnagoras, Aydan и компания - "The Scythe". Знам, че е чакан с нетърпение от още не един или двама съфорумци, така че нахвърляйте му се. Още от първото парче се забеляза колко по плътно и мачкащо звучат момчетата. Промяната за мен е много положителна и свежа, най-вече с оглед на далеч по-интелигентната ритъм секция (в сравнение с "The Winter Wake", един също чудесен албум). Акустиката е избледняла здраво този път, явно момчетата са преценили, че това би отнело част от агресията и мрачното чувство в албума. Като цяло прекрасна тава, ще се цикли още много и то с удоволствие. Че няма да надмине епохалния "Heathenreel", е ясно, но поне е по-добър от "The Winter Wake", а и има огромни шансове да си съперничи с "Wyrd".
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
А, точно за това си говорим - на мен са ми напълно достатъчни едни "Heathenreel" и "Wyrd". Не че бих отказала още от същото, но като няма как... Явно в днешно време трябва да сме благодарни за няколкото блестящи албума, издадени от тази или онази банда, пък за останалото все ще се намерят пътници, както казваш. Чула съм каквото искам от тях, а претенции за повече винаги могат да се намерят.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th May 2025 - 09:42 AM |