![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Ето го и новото творение на Damnagoras, Aydan и компания - "The Scythe". Знам, че е чакан с нетърпение от още не един или двама съфорумци, така че нахвърляйте му се. Още от първото парче се забеляза колко по плътно и мачкащо звучат момчетата. Промяната за мен е много положителна и свежа, най-вече с оглед на далеч по-интелигентната ритъм секция (в сравнение с "The Winter Wake", един също чудесен албум). Акустиката е избледняла здраво този път, явно момчетата са преценили, че това би отнело част от агресията и мрачното чувство в албума. Като цяло прекрасна тава, ще се цикли още много и то с удоволствие. Че няма да надмине епохалния "Heathenreel", е ясно, но поне е по-добър от "The Winter Wake", а и има огромни шансове да си съперничи с "Wyrd".
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Абе, колкото и да беше втежнен и опауърен "The Scythe", поне имаше един куп хващащи парчета. В новия имаме радио хитове, хващащи главно защото са лесно смилаеми и с вече предъвкани мелодии. На мен поне повечето песни ми се виждат страшно предвидими. Само като си спомня какво правиха тия момчета с дебюта си (че и в "Wyrd" също), където практически оставаш в недоумение какво ще се случи във всеки момент до самия край на албума. Подобен радио... де да знам как да го нарека, алтърнатив може би, но ще сбъркам... не ми се слуша от Elvenking. Но гледам, че се харесва на част от старите фенове, така че керванът ще си върви и без мен.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() virtual sentinel ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 28-February 08 Град: София Потребител N: 2612 ![]() |
Подобен радио... де да знам как да го нарека, алтърнатив може би, Глем. ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th May 2025 - 10:05 AM |