![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 29-September 08 Град: Пловдив Потребител N: 3014 ![]() |
Идеята ми е да пишем с по две думи за нещо странно, интересно, което не сме знаели до сега. Това може да са факти, статистики, клюки, каквото и да е, просто да си заслужава да го знаем.
Пример: Аз днес научих две неща, ровейки се в стари вестници: 1. Георги Първанов подписва 2004 година да влезем в НАТО, а 5 години по-рано, когато САЩ са бомбандирали Югославия, Първанов лично е писал писма на Милошевич за неговата подкрепа и лично е запалил американското знаме пред българския парламент. 2.Баташки(който е мажоритарен кандидат на БСП за народен представител) е бил на рождения ден на Садам Хюсеин и му е подарил ловна пушка.. Сега тия неща се случиха от политиката, но на такъв източник попаднах. Смятам, че ще е полезно да обменяме всякакъв тип информация, която ни е впечатлила по някакъв начин през деня. : )) |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Осъзна, че си лесбийка ли ;]
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th May 2025 - 06:24 PM |