![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 29-September 08 Град: Пловдив Потребител N: 3014 ![]() |
Идеята ми е да пишем с по две думи за нещо странно, интересно, което не сме знаели до сега. Това може да са факти, статистики, клюки, каквото и да е, просто да си заслужава да го знаем.
Пример: Аз днес научих две неща, ровейки се в стари вестници: 1. Георги Първанов подписва 2004 година да влезем в НАТО, а 5 години по-рано, когато САЩ са бомбандирали Югославия, Първанов лично е писал писма на Милошевич за неговата подкрепа и лично е запалил американското знаме пред българския парламент. 2.Баташки(който е мажоритарен кандидат на БСП за народен представител) е бил на рождения ден на Садам Хюсеин и му е подарил ловна пушка.. Сега тия неща се случиха от политиката, но на такъв източник попаднах. Смятам, че ще е полезно да обменяме всякакъв тип информация, която ни е впечатлила по някакъв начин през деня. : )) |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Досадна занимавка на ЛС от редовно изнасилваната от тати а.к.а. деди'с гърл; (значението на ника де..)
Цитат Цитат базирайки се на всичко, което съм научила за живота и хората (а повярвай, има още какво да разбера). БуууухахааХхаАХАХхахахахааХАХхахахахХАХахахХАХАХАХаХ Какво си се захилил като варена глава? ![]() Само това ли успя да прочетеш от целия роман, който изписах? 100 процента съм сигурна, че нищо не си разбрал от писаниците ми. Не защото не можеш, а защото не искаш. Това не те прави готин, а жалък. Колкото и търпелив да е човек, все някъде има граница. Отдавна си я престъпил. Моля ти се, не коментирай мои постове, че ме заболя главата да ти обяснявам нещо, което така или иначе НЕ искаш да чуеш и възприемеш. Пък и колкото да се шегуваш, хич не си ми забавен. Просто подминавай това, което съм написала. Не се нуждая от скованите ти (еднотипни) коментари или ''нареждането'' ти. Цитат Само това ли успя да прочетеш от целия роман, който изписах? "Роман", който е псевдо учител по български синтаксис.? Цитат 100 процента съм сигурна, че нищо не си разбрал от писаниците ми. Че кой е? Цитат Това не те прави готин, а жалък. Готино е да си жалък, ю ноу... или обратното - хейт дъ гайс! Цитат все някъде има граница. Отдавна си я престъпил. Who cares.? Така или иначе си в тоя форум да дрънкаш простотии явно. Лудата фенка на брейкин бенджамин (втф и групата..) и толкоз. Чуеш една песен и даваш мнение за групите, ЕДНА ТЪПА ПЕСЕН НЕ ПРАВИ ГРУПАТА, г-це. нотинг елс метърс. Tук се въртим покрай музиката, не драматичния ти, препълнен с поуки животец. Пишеш жалки философски просветления относно смисъла на живота в метъл форум. Твърдиш, че да пиеш е жалко, че да пиеш трябва да си деградирал долен изкривен скъсаняк. Ти къде отиваш, може би?! Идваш и ни обясняваш в неква никва тема (все пак бившата я е правила..) колко си напред в живота, колко не си сляпа, колко можеш да пишеш правилно и как си осъзнала едва на 14 години, че вече обичаш явно тъпите си родители (вж. в огледалото). И между другото имаш честта да си човекът с най-големи капаци на очите, с който съм се сблъксвал. Имаш един праг на мисленето си, който няма никога да можеш да надскочиш по простата причина, че се имаш за повече от това, което си. Сайлка ме пита дали се имам за отгоре на всичко, май тук трябва да й обясня, че не - напротив. Това е великата тайна, дерзайте. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 04:32 PM |