![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 29-September 08 Град: Пловдив Потребител N: 3014 ![]() |
Идеята ми е да пишем с по две думи за нещо странно, интересно, което не сме знаели до сега. Това може да са факти, статистики, клюки, каквото и да е, просто да си заслужава да го знаем.
Пример: Аз днес научих две неща, ровейки се в стари вестници: 1. Георги Първанов подписва 2004 година да влезем в НАТО, а 5 години по-рано, когато САЩ са бомбандирали Югославия, Първанов лично е писал писма на Милошевич за неговата подкрепа и лично е запалил американското знаме пред българския парламент. 2.Баташки(който е мажоритарен кандидат на БСП за народен представител) е бил на рождения ден на Садам Хюсеин и му е подарил ловна пушка.. Сега тия неща се случиха от политиката, но на такъв източник попаднах. Смятам, че ще е полезно да обменяме всякакъв тип информация, която ни е впечатлила по някакъв начин през деня. : )) |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
Очевидно нямаш смелостта да говориш (пишеш) само с мен. Хубаво, обичаш да правиш сеири. ;d
Правиш се на голям анализатор, но не познаваш стойността на думите. Има значение какво и как казваш. Знаеш ли кое те прави жалък? Не това, че пиеш например, а фактът, че търсиш публичност (на ЛС мълчиш, но пред повече хора ти идва музата да се доказваш). Поздравления, този път си успял да ме цитираш изцяло. Е, след това си си подредил сценария, но трябва да ти призная напредъка. Не ти прави чест да коментираш част от мисъл само за да извлечеш смисъл, който теб да те удовлетворява. Защо не се пробваш като сценарист? От добронамерени думи извличаш интрига и претворяваш хубавото в лошо. Филмовите студия ще се избият за теб. ;d Ех, как ме направи луда фенка на Breaking Benjamin. (rofl) Харесвам ги, не ме е срам да призная. Нещо лошо ли видя в това? Какво, сподели. Не слушам само тях (нито пък само 1 тяхна песен). Ти питал ли си ме какво харесвам в тях? Какво предпочитам да слушам и защо? Не помня да си ми задавал подобни въпроси. Тъй че откъде правиш такива глобални изводи, не знам. Хубаво де, съчинявай си, но поне казвай неща, които да са по-близо до реалността. О, да, ти не знаеш каква е тя. ; ) Следвам примера ти, бате. Дрънкам глупости на килограм. ;d Дениме, не знаех, че хората, слушащи метъл музика, не живеят, не размишляват в/у някаква друга тема освен музикалната. Явно грешката е моя. ;d Свършиха ми възклицанията (нали съм проста). Хм..да, жалко е да пиеш и пушиш. Жалко е да си егоист. Виж, не съм казвала, че хората, които пият, са деградирали и т.н. Аз си имам лична позиция, както и ти своя. Хич не ми дреме дали пиеш, пушиш и каквото и да правиш със здравето си. Някой ден може и да прогледнеш. Дано! Тогава може би ''капаците'' ми ще носиш ти. ;] Е, щом си сигурен в думите си, може и проста да си остана. Няма да успея да наДскоча твоите представи, защото ти не познаваш истината, а създаваш своя (чиято достоверност яко куца). Показвала съм колко съм напред в живота??!! ![]() ![]() Добре се посмях на глупостите, които се постара да съчиниш. Защо споменаваш родителите ми? Свършиха ли ти нелепите аргументи в полза на тезата ти, че съм надута? За мен говори (измисляй) каквото щеш. Позволявам ти. Но да намесваш хора, които струват много повече от теб, е супер тъпо. Никак няма да е зле поне да се засрамиш (насаме..без да го споменаваш тук или там), защото за извинение ще ти се откъсне ценна част от сърцето. ![]() Ти си ми ясен- скачаш като животно, опитващо се да защити живота си. Ще ти поднеса една изненада- нямам намерение да те убивам. Дишай, човече, дишай. ;d -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th May 2025 - 02:57 PM |