![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
Гост KoRn-SUFFER-H (гост) |
![]() ![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
:punk:
[UHA]FLIPER: не правете така!!! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Човекът с пръснатата глава, чийто мозък се стича по стената зад ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 333 Регистриран: 6-March 03 Потребител N: 51 ![]() |
:))
taq tema ne q bqh 4el dosega mnoo e zabavna 1.Tuka mai trqq da se izkazvat mneniq za fyeld /kato gledam mai pove4e za insmouth staa vupros 2./jica/Tva dali stiff e laino ili ne nemoje6 da go sudi6 ot nqqkaf si forum i e super tupo da se obsujda po nqkfi takiva forumi koi e laino i koi e pi4 spored mene trqq da se obsu4da muzikata a dori i de e ti ne si napravil ni6to pove4e ot nego za da ima6 pravoto da go nari4a6 laino 3.Bobz e super kadurno kopele tfa nikoi ne mu go otri4a daje ne se se6tam nqkade golemiq lo6 Stone Cold Stiff da e kazal 4e Bobz e nekaduren vokal te si se zaqjdat za nqkfi drugi ne6ta ama tva ne e na6a rabota 4.Tva 4e insmouth svirqt Soulfly ne e kraino nevqrno ama tva kitarite da svirqt vtoro, treto prag4e, svobodna ne sa go izmislili nito insmouth nito soulfly /jica/ bi li mi dal konkretni primeri za otkradnati rifove na insmouth ot soulfly sigurno ima takiva ama 6tom go tvurdi6 trqq da moje6 i da go dokaje6 5.Za tva 4e ot bg grupite samo Bobz moje da pee dobre na angliiski nqma da ti se zaqjdam 6toto sm siguren 4e si imal predvid samo bg metala /6toto ako e za cqlata bg muzika silno moga da te usporq/ no 6te pomolq da se vuzdurja6 ot takiva komentari 6toto mislq 4e ne si slu6al si4ki bg metal grupi za da moje6 da kaje6 "samo Bobz moje da pee dobre na angliiski" 6.Tuka 6te si izrazq li4noto mi mnenie za Fyeld /nali vse pak tfa e ideqta na taq tema/ nemoga da gi komentiram koi znae kolko mnoo 6toto ne mi razbira tolkova glavata az ne slu6am mnoo fyeld ama tfa e 6toto az po princip slu6am nqkfi malko po drugi stilove no Fyeld sa si mnogo qka grupa spored mene ne6tata sa mnoo pipnati i sa super kadurno napraveni i mnoo qko gi svirqt i na laifove i napulno si zaslujavat uspeha are ot mene tffa za sega omruzna mi da pi6a are respekt p.s. to i v moq posting pi6e pove4e za insmouth ot kolkoto za fyeld ama tfa e 6toto se opitvah da odgovorq po nqkaf na4in na va6te postingi -------------------- There is nothing wrong with me
I'm not trying to see things your way I'm not lost, I'm not drowning, I'm not lost I'm just waiting, waiting to die |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 08:41 AM |