Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
> ELUVEITIE и KORPIKLAANI с концерт в София
sharon
коментар Aug 4 2010, 06:04 PM
Коментар #1

Oryctolagus Cuniculus

Група: Metal World Conclave
Коментари: 7672
Регистриран: 10-January 06
Град: София
Потребител N: 1112

Швейцарските фолк метъли ELUVEITIE ще свирят за втори път в София на 13-ти октомври. Те ще бъдат придружавани от финландските си колеги KORPIKLAANI, които свириха на фестивала в Каварна само преди броени дни. Двете банди ще са ко-хедлайнъри, а за съпорт са посочени GODNR.UNIVERSE! (проект на Anna Murphy, Meri Tadic, Ivo Henzi и Merlin Sutter от ELUVEITIE).
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Отговори
Midnightsun
коментар Oct 14 2010, 01:06 PM
Коментар #2

virtual sentinel

Група: Потребители
Коментари: 692
Регистриран: 28-February 08
Град: София
Потребител N: 2612

Изключително съм доволна - нещо, за което не можех да си мечтая до преди година - да видя на живо Korpiklaani през 3 месеца. Не бях на предния концерт с участието на Eluveitie, така че снощи ги чух на живо за пръв път. Въпреки преместването концерта беше добре организиран. Сигурно съм от малкото хор, които се зарадваха на този факт, защото знаех, че Блу Бокс ще се препълни, ще бъде тясно и задушно, а ако иска да седне човек, трябва да се качва чак на балкона, което е много далече от сцената. В Христо Ботев, като се постараят, се вади приличен звук. Снощи, въпреки че имаше какво още да се желае, нещата бяха съвсем приемливи. Хубавото беше, че имаше пространство да се скача и куфее прав, а ако се измориш да седнеш на място от където спокойно да се вижда всичко на сцената. Относно броя на хората, присъствали на концерта, никак не се очудих, че Христо Ботев се понапълни. Gondr.Universe леко ме отегчиха, но използвах част от времето да се помотая във фоаейто и да разгледам мърчандайза, където нещата бяха на приемливи цени. На Eluveitie предпочетох да остана на седалките и да ги изслушам по-кротко. Чудесно се представиха, смениха сума ти инструменти, изсвириха доста от хитовете си. На Korpiklaani краката ми буквално сами ме отведоха в гъсното на втори-трети ред пред сцената, където си откъснах главата от куфеене и припяване. В края на концерта бях като къпана с дрехите и дъжда отвън изобщо не ме впечатли, въпреки, че по принцип не обичам да ме вали. Ще си предъвквам приятния спомен до следващия концерт, защото Korpiklaani обещаха да правят концерт у нас всяка година.

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post

Пишете в тази тема
sharon   ELUVEITIE и KORPIKLAANI с концерт в София   Aug 4 2010, 06:04 PM
Midnightsun   Супер, цяла вечер фолк-метъл! Макар, че мо...   Aug 4 2010, 06:46 PM
ZerraX   Разбира се най-комерсиалните викат... е нормално. ...   Aug 4 2010, 06:49 PM
Mort   Отде дойде таз новинка?   Aug 4 2010, 06:51 PM
sharon   ^ Нашите промоутъри все още не са ясни. Иначе цяло...   Aug 4 2010, 07:32 PM
Kuutamo   Дадада..!   Aug 4 2010, 10:14 PM
sharon   Сега като гледам event-ите в last.fm, това си съвп...   Aug 4 2010, 10:51 PM
scion_of_storm   Майната муууууууу хахахахаха ебаси якото човече...   Aug 4 2010, 11:11 PM
blame   О,това звучи интересно... да излязат малко повече ...   Aug 5 2010, 01:11 AM
Midnightsun   14.10.2010 Blue Box Club, Sofia Bulgaria Tour with...   Aug 8 2010, 12:54 AM
sharon   ^ Дано това е вярно, за да посетя съответно. В сай...   Aug 8 2010, 08:57 AM
SepulTeraHead   Дано да е вярно. И двете банди ме разбиха на живо ...   Aug 8 2010, 11:21 AM
blood   Благодарение на сърдитата Куутамка и нейното ...   Aug 8 2010, 01:12 PM
Midnightsun   "ABV Pro" разпространиха следното съобще...   Aug 13 2010, 02:38 PM
Midnightsun   ЦитатКонцертът на KORPIKLAANI и ELUVEITIE се мести...   Oct 11 2010, 06:23 PM
scion_of_storm   Копелеее ебаси майката. Един от най-яките концерти...   Oct 14 2010, 12:30 PM
Midnightsun   Изключително съм доволна - нещо, за което не можех...   Oct 14 2010, 01:06 PM
ZerraX   Не ми хареса концерта, явно защото и 2те групи са ...   Oct 14 2010, 03:51 PM
Midnightsun   ZerraX, съжалявам, че ти е било тъпо. Това, че при...   Oct 14 2010, 06:39 PM
Renegade   Помня от предишното представяне на Eluveitie на ро...   Oct 14 2010, 11:20 PM

Reply to this topicStart new topic
2 потребител(и) четат тази тема (2 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 4th August 2025 - 12:27 AM