![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Швейцарските фолк метъли ELUVEITIE ще свирят за втори път в София на 13-ти октомври. Те ще бъдат придружавани от финландските си колеги KORPIKLAANI, които свириха на фестивала в Каварна само преди броени дни. Двете банди ще са ко-хедлайнъри, а за съпорт са посочени GODNR.UNIVERSE! (проект на Anna Murphy, Meri Tadic, Ivo Henzi и Merlin Sutter от ELUVEITIE).
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() virtual sentinel ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 28-February 08 Град: София Потребител N: 2612 ![]() |
Изключително съм доволна - нещо, за което не можех да си мечтая до преди година - да видя на живо Korpiklaani през 3 месеца. Не бях на предния концерт с участието на Eluveitie, така че снощи ги чух на живо за пръв път. Въпреки преместването концерта беше добре организиран. Сигурно съм от малкото хор, които се зарадваха на този факт, защото знаех, че Блу Бокс ще се препълни, ще бъде тясно и задушно, а ако иска да седне човек, трябва да се качва чак на балкона, което е много далече от сцената. В Христо Ботев, като се постараят, се вади приличен звук. Снощи, въпреки че имаше какво още да се желае, нещата бяха съвсем приемливи. Хубавото беше, че имаше пространство да се скача и куфее прав, а ако се измориш да седнеш на място от където спокойно да се вижда всичко на сцената. Относно броя на хората, присъствали на концерта, никак не се очудих, че Христо Ботев се понапълни. Gondr.Universe леко ме отегчиха, но използвах част от времето да се помотая във фоаейто и да разгледам мърчандайза, където нещата бяха на приемливи цени. На Eluveitie предпочетох да остана на седалките и да ги изслушам по-кротко. Чудесно се представиха, смениха сума ти инструменти, изсвириха доста от хитовете си. На Korpiklaani краката ми буквално сами ме отведоха в гъсното на втори-трети ред пред сцената, където си откъснах главата от куфеене и припяване. В края на концерта бях като къпана с дрехите и дъжда отвън изобщо не ме впечатли, въпреки, че по принцип не обичам да ме вали. Ще си предъвквам приятния спомен до следващия концерт, защото Korpiklaani обещаха да правят концерт у нас всяка година.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th August 2025 - 12:27 AM |