![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Ufff balkanci sme... to se znae. Ama towa weche e typo. Pametnik na tiq deto sa ni porobili, na tiq deto 2-3 weka sa ni wzimali decata i sa gi praweli woinici, na tiq deto sa iznasilwali bylgarkite. na rqzanite turci! Dogan da go duha, no nqma koi da mu go kaje. Zashto mu lijem zadnika taka ne razbiram.
Pone se uteshawam s towa, che ne sme edinstwenite mazohisti ot balkancite. i Syrbiq tolkowa tachat Kosowo Pole, a samo sa gi izbiwali tam.... I pak gi izbiwat. -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Цитат(melhaer @ Jul 27 2004, 06:57 AM) аз лично не съм го виждал но очевидец ми е казвал, че в Париж има паметна плоча за Хитлер... звучи нелепо, но той каза, че просто французите правят такива неа за висчки големи исторически събития и личности свързани с тяхната история... Отделно от това, не помня по коя телевизия, но фила беше с бг превод, даваха филм за превземането на одрин - един от анонсите беше, че българските войници са извършили страшни зверства над мирното население там, даже пказаха някакви картини или гравюри, не помня точно... Лично аз си мисля, че като гледам реакцията в обществото ни, не е удачно да се слага тази паметна плоча там, но в такъв слуачй ние не трябва да искаме наши паметници и горобове да се поддържат, където и да било... в крайна сметка на война като на война...ето ние се радваме как навремето крум е отрязал на никифор главата, а със сигурност гърците учат, че сме някви зверове, обратния случай е с василий II българоубиец и самуиловите войни...те се радват ние казваме, че това е зверство... Ти луд ли бе пич, ква плоча на Хитлер, кви два лева?!? Тва е най-голямата глупост, която съм чуваал наскоро. Едно е да поддържаш военни ГРОБИЩА на вражески армии, съвсем друго - да взигнеш паметник на завоевател на бял кон - на някой който е палил села и е убивал жени и деца... Между другото всички български военни гробища в Турция са РАЗРУШЕНИ, за разлика от техните тук, а що се отнася до зверства - наште войски в Одрин и на малкото пръсче на Сюлейман не могат да стъпят. Добре, че няма повече хора КАТО ТЕБ, защото тогава наистина щяха да вдигнат паметник ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 02:26 PM |