![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Немските хард рок легенди SCORPIONS ще изнесат концерт у нас като част от последното им турне - Get Your Sting and Blackout World Tour. Мероприятието ще се състои на 9-ти октомври в столичната зала Фестивална по покана на Арт БГ, като ще съвпадне с четвъртия рожден ден на радио Z-Rock. Билетите тръгват в продажба от 19-ти април в мрежата на Евентим на следните цени:
Фен зона: Промоция - 70 лв, редовна – 90 лв Правостоящи места: промоция – 40 лв, редовна цена 50 лв Седящи места: промоция – 55 лв, редовна цена: 65 лв VIP места: 150 лв -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() virtual sentinel ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 28-February 08 Град: София Потребител N: 2612 ![]() |
Ето и моите впечатления:
Общи: Добър концерт, чух отново любими песни на една от най-любимите ми групи. Но сякаш на концерта нещо му липсваше. Преди съм слушала групата през 1993 г. на стадион „Васил Левски”. Тогава сякаш концертът беше по-стегнат и определено по-дълъг – изпълниха повече песни. Може би именно „деловия вид” ми липсваше, защото исках да чуя и днес повече песни, но от друга страна едно сбогуване може би трябва да е по-сърдечно и с повече контакт с публиката. Отидох и с огромни свръх очаквания – това са Скорпионс, не кой да е! Хубавото: Групата: -неизменните висок професионализъм и класа на групата; -добър подбор на песните – ретроспективно разходка през годините, редувани с песни от новия албум и хитови балади; -добрият контакт с публиката; -демонстрираното добро отношение специално към българската публика; -добър звук и декор на сцената; -интересните картини и клипове на видео-стената, особено свързаните клипчета към заглавията и обложките на албумите. Друго: -добрата организация като цяло; –на входовете пропускаха бързо; -възможност да се закупи билет на място; -постарали се бяха да придадат по-уютен вид на неугледния стадион – нови пейки, достатъчно тоалетни и т.н.; -наличие на павилион за закуски и минерална вода, не само бира, вътре в стадиона. Не дотам хубавото: Групата: -можеше сет-листът да е по-дълъг като за прощален концерт; -лично мен ме поотегчиха дългите инструментални изпълнения и завършеци на някои песни, вместо тях можеше да бъде изпълнена още някоя песен. Друго: -дъждът и като следствие - калният терен; -местата за сядане бяхо по-малко от „седящите” билети, част от хората бяха принудени да седнат на циментови стъпала, а други на стълбите, като така напълно блокираха достъпа на седналите до бира, тоалетна и т.н.; -като че ли пункта за бира беше само един и пред него се виеше огромна опашка; Така го видях аз, нейде от импровизираните трибуни. Надявам се, всъщност концертът да не е съвсем прощален и да чуя все някога на живо Lorelei. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th August 2025 - 01:58 PM |