![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регистриран: 23-August 08 Град: София Потребител N: 2946 ![]() |
Та нека тук си говорим за българската група Епизод
![]() Те са за мен една от най-добрите банди в България ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 31-July 10 Потребител N: 3909 ![]() |
Според мен на фона на всичката помия която се прави в България, това е една от най-качествените групи. Мен лично точно последните им 3 албума ме кефят най-много. Но всеки си има вкус.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 67 Регистриран: 26-January 08 Град: София Потребител N: 2559 ![]() |
Според мен на фона на всичката помия която се прави в България, това е една от най-качествените групи. Мен лично точно последните им 3 албума ме кефят най-много. Но всеки си има вкус. Личи си че си запознат(а) с българската сцена. Да не си слушал(а) само Сигнал, Конкурент и Епизод ;-) Има много качествени групи тук. Само трябва да ги откриеш. Колкото до Епизод: Много голяма част от песните им са еднакви и сухи. Не е зле да поразнообразят малко китарките че с този ритъм тип конски тръс но забавен 6 пъти вече ми бъркат в здравето. Едно време харесвах "Мъртвец сред мъртъвци" признавам си. Но това беше много отдавна. На фона на съвременната музика и звук те са ми като група която прави римейк на албумите си от 1983. Това си е лично мое мнение и не желая да го натрапвам на никой. Всеки има различен вкус за музика. -------------------- "При завръщането си космонавтите донесоха снимки на света, заобикалящ нашата планета. Погледнато отгоре, от човека няма и следа. Така че спокойно можем да се самоунищожим - ще бъде все едно. Без нас може би планетата ще бъде още по-хубава, още по зелена и никой не ще пророни сълза подире ни" Алберт Сент-Дьорди от книгата "Последният човек" на Петер Богати
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 12:29 AM |