![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 221 Регистриран: 21-October 10 Град: Пловдив Потребител N: 3968 ![]() |
Здравейте, аз съм ФростИрия: най-обикновено същество на 21 лета от женски пол; родено, живущо и учащо в Пловдив (и за да не звуча като Елмо, веднага спирам употребата на среден род
![]() Настроенията ми си имат уши за всякаква музика. Обаче _музика_ . Не боза. Уточнението го слагам, за да разсее евентуалните помисли, които се пораждат у хората, когато чуят "всякаква музика" и от горчив опит подразбират "всякаква чалга". Може да се каже, че съм израснала под звуците на QUEEN, Whitesnake, Rainbow, ФСБ, Сигнал, LZ и Майкъл Джексън(?) ![]() После, peer pressure, туй-онуй; в 4-ти клас бях голяма фенка на Spice Girls и БТР (чудничка комбинация, нали?), а в седми слушах само електронна музика. В 8-ми клас една съученичка усърдно ме "зарибяваше" по-скоро с Ville Valo, отколкото с HIM, ама ... (напушва ме смях, като си припомня), ... така се получи, че ме избави от забиването само в нещата, които тогава пускаха по радио Fresh- по онова време го слушах ежедневно. Същата година проимах и Интернет вкъщи, тъй че, реално едва тогава започнах да формирам някакви изцяло свои предпочитания. Стига ретроспекции. ![]() Минаваме към настоящето и не откриваме нищо строго специфично. Музиката, което звучи в ушите ми, зависи от моментното ми настроение и това какво изскача из нет-а. Обаче мога да споделя, че най-често слушам Type O Negative, Draconian, Opeth, Gojira, Moonspell, London After Midnght, Virgin Black, (ала-бала-ала-бала...) - групи, които мога да слушам почти по всяко време (е, с Type O ми трябваха няколко месеца пауза, щото ... знаете какво стана тази година =( ), та, ето защо само тях имам на физически носители. И понеже това е форум, свързан с музика, не мисля, че е необходимо да засягам нещо друго. Ако има активни теми по странични въпроси, може и да се отчета. ![]() Или пък питайте, не хапя. (...за последното май излъгах? ... =D) -------------------- (дрън-дрън)
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 221 Регистриран: 21-October 10 Град: Пловдив Потребител N: 3968 ![]() |
Краво, то титлата "инженер физик" се придобива след завършена бакалавърска степен, тъй че след има-няма година и половина (ако не стане някой фал) ще се похваля
![]() RunningWild, стискам палци за аналитичната геометрия тогава. Но само с ежедневно решаване (или пререшаване) на задачки се получават нещата май ![]() Аз имах и късмет с хубавата млада преподавателка, която ни водеше семинарните упражнения- винаги ни даваше домашни и контролни, та накрая се освободих от половината изпит общо взето; само при лектора се явявах. -------------------- (дрън-дрън)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th July 2025 - 10:09 PM |