![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регистриран: 23-August 08 Град: София Потребител N: 2946 ![]() |
Та нека тук си говорим за българската група Епизод
![]() Те са за мен една от най-добрите банди в България ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Албума е страхотен. И даже много! Всъщност многото го правят три парчета, които изпъкват над останалите - Моето Щастие, Сатани и Спомен. Първите две са бързи двукасови пауър метъл бичкии, каквито до сега май не са правили. Новия китарист - Васил Бележков се справя чудесно с бързините. А Спомен е величествена балада, изпълнена от оперния певец Филип Бръшков.
Вярност е изпълнена от Данчо Караджов и носи сигналския си почерк от хубавите песни на Сигнал - това е тежка и драматична балада. Отново С Мен е балада с текст по Пейо Яворов, която е изпълнена цялата кристални украшения - това е мястото, където най-силно се изявява новият китарист в групата. Незнайно защо, но песента доста силно ми напомня на баладите на Accept, най-вече на Winter Dreams. Молитва е средно-темпово рок парче с галопиращ ритъм, напомнящо на по-рокаджийската част от творчеството на Gary Moore, особено с отварящото си рифче. Койтно не вярва, може да хвърли някое ухо на албума на последния - The Power Of The Blues. Пилотното парче - Неспокойни Дни, изпято от Звезди от Ахат е всъщност песента, която най-малко ми харесва - банално рок парче, а и пеенето на Звезди не е това, което показва, когато пее песни от най-емблематичния албум на Ахат. Заглавното парче е единственото в албума, което продължава поредицата от песни за българската история и фолклор от предните албуми. А останалите песни, които не съм ги споменал, не съм ги споменал, защото не са нещо впечатляващо - среднотемпови парчета, изградени в духа на предните албуми на Епизод. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 12:34 AM |