![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
zawe4ra slu4aino mi popadna edna tqhna mp3-ka
nqkoi moje li da mi kaje ne6to powe4e za grupata ? |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 69 Регистриран: 3-July 04 Град: sofia Потребител N: 543 ![]() |
Цитат(melhaer @ Jul 28 2004, 05:57 AM) Такаааааааа...има няколко верни неща групата е от Плевен, аз съм ги гледал на живо 2-3 пъти, в начлото си свиреха класиески дет метъл (каквото и да означава това за българия), първия им вокал се казваше Чавдар и не се справяше зле, но след това смениха вокалите и там започна да пее един пич - Сашкина - сега мисля, че учи режисура в НАТФИЗ или нещо подобно...на втория им концерт, който беше и най-голям, пееше той, заедно с барабаниста, който се казваше Мишо, на този концерт те включиха и клавир и женски вокали, като може би са първата българска банда, която почна да свири някъв по-лиричен дет метъл. След това има изгубих дирите, но със сигурност знам, че някакъв белгийски лейбъл им беше предложил да им издаде 3 000 диска, но те бяха отказали - не си спомням защо? Навремето доста ги въртяха по радио Тангра... та това е, което си спомням за тази банда - сега дали свирят прогресив или чалга не го знам. Дано да съм ви помогнал поне малко. vsy6nost mi6o be6e vode6tiq kitarist, a barabanista i vokalist e emo ![]() ![]() -------------------- HOLY THUNDERFORCE!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 03:30 AM |