![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
![]() Нещо почти не се говори за тази холандска група, а трябва. Много качествен метъл, да си призная аз от скоро ги слушам, обаче усещам, че ще ми станат любимци. Вече лийкна и новият им албум Passiondale - мнения? ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Преди малко, както си бях подкарал хубаво "Under the Sign of the Iron Cross", ми звънят на вратата някакви от Твърде Религиозните. Свидетели на някой си (не Йехова, макар че пак с Й нещо беше, може би Йода
![]() В момента Бог ме наказва с това, че не мога да си намеря капака на една от тенджерите. Както и да е, за албума - звучи повече от добре. Достойно продължение на страхотния "Passiondale". -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 03:19 AM |