![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Налага ми се да търся доста чуждестранни заглавия на английски, руски (и френски, хехе, там и преводач трябва да си търся). Пишещите тук доста четат, така че ако можете да ми кажете някой качествен сайт за теглене на книги, ще съм много благодарен. Тъпо ми е да пиратствам така, но се утешавам от факта, че на месец си купувам поне по 2-3 книги.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Специално за викингите има една кратка история - ето я.
Иначе май имаше и някакви истории на Норвегия, Исландия, Дания, където сто процента е засегната сериозно темата за викингите. Освен това, в по-дебелите истории на Русия има интересни мнения, свързани с Викингската теория за произхода на руската държава. Иначе имам един атлас на викингите, на английски, доста добре направен, ако проявяваш интерес пиши ЛС да видим как да ти го пратя. Като цяло темата е обширна и съм убеден, че във всеки сайт с книги ще намериш доста заглавия. Проблемът е, че на български почти няма подробни изследвания. -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 11:29 PM |