![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Налага ми се да търся доста чуждестранни заглавия на английски, руски (и френски, хехе, там и преводач трябва да си търся). Пишещите тук доста четат, така че ако можете да ми кажете някой качествен сайт за теглене на книги, ще съм много благодарен. Тъпо ми е да пиратствам така, но се утешавам от факта, че на месец си купувам поне по 2-3 книги.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 524 Регистриран: 8-July 08 Потребител N: 2846 ![]() |
^ Книжката на Клемънтс я имам, като за начало обаче е постна и доста разбъркана. Кофти периодизация и т.н. В общи линии, не се вписва точно в понятието научна литература.
@Кравата - понеже писах курсова работа на подобна тема, мога да ти кажа, че на български литература има, обаче книги няма. Единият вариант е да намериш път до библиотеката на НГДЕК, където аз поне знам за 5-6 курсови работи, които са достъпни, ако не се лъжа, за външни лица. Другият вариант е да потърсиш някой по-усърден студент от историята, който да ти измъкне от историческа библиотека. Там не знам какви курсови има. За книги, има английски, датски, немски, руски. Каквото се сетиш. Аз разхождам из вкъщи няколко интересни файла, които обаче няма да са много интересни за общообразователни цели. Отделно има доста електронни книги, пак започват от общи приказки и стигат до сериозни трудове. В общи линии, на български подобни неща няма. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 11:13 PM |