![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Видях, че някога е имало подобна тема, но тази има за цел да споделяте вашите впечатления от постановки, на които сте ходили.По този начин можете да препоръчате дадено представление, а ние от своя страна да го уважим.
![]() От моя страна за момента бих могла да препоръчам "Долината на смъртната сянка" по "Братя Карамазови" от Ф.М.Достоевски.Представлението се играе в театър Сфомато.Аз лично го гледах 3 пъти и смятам, че е наистина много добро. Утре (15.06.2005г.) в културен дом Лиляна Димитрова ще се играе "Любовникът" по Харолд Пинтър.И него съм го гледала 3 пъти и не само защото в него играе най-добрият ми приятел (моята гордост ![]() Аз ще ходя.Други желаещи? Това е първата тема, която поствам и в тази чест дори пиша на кирилица! ![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 78 Регистриран: 9-March 09 Потребител N: 3300 ![]() |
12.12.2010 @ Червената къща (ул. "Любен Каравелов" 15), София вход 6/8лв. (предполагам има и намаления за студенти и подобни благини).
![]() Авторски спектакъл на Цветелина Стоянова – ЦВЪ Реж: ЦВЪ Музика: MYTRIP, ЦВЪ Мултимедия: ЦВЪ, Илиян Кючуков, Стоян Чолаков С участието на: Елиян Аройо, ЦВЪ ![]() Какво става, когато човек предпочита да живее виртуално, а не реално? Какви са предимствата и недостатъците на компютърния свят? Как теми като самоубийството, самотата, скуката, любовта, смисълът на нашето съществуване, се пречупват през „каските” на виртуалната реалност? Не е ли по-силно да имаш човек до себе си? Да усетиш реално присъствието му? Да докоснеш друг като теб, да се огледаш в очите му, да усетиш топлината на кожата и дъха му? Как случайното запознанство в чата, може да прерастне в приятелството на живота ти и да даде друг поглед върху самоубийството? Цветелина Стоянова @ pozorcompany.com Mytrip @ facebook, myspace, soundcloud |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th May 2025 - 10:31 PM |