![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Лилав като Смъртта ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 94 Регистриран: 5-October 03 Град: Велико Търново Потребител N: 288 ![]() |
Ще си призная, че не съм чела абсолютно всички стари теми и не знам дали въпросът не е обсъждан и преди, но със сигурност няма скорошни постове по темата, така че... Очаквам да чуя мнението ви. За или против? Ако имате някакво отношение кажете какво е... и най вече защо сте на тази позиция.
-------------------- †...set me as a seal upon thine heart, as a seal upon thine arm...†
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
Ма разбира се, какво по-нормално от това да си пръснеш мозъка един прекрасен ден?
![]() -------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
Гост Volt Thrower (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Ма разбира се, какво по-нормално от това да си пръснеш мозъка един прекрасен ден? ![]() АХАХААХАХААХАХААХАХАХАХА roflmao ![]() Има една песен на Fear Factory посветена на тази тема. В края на краищата самоубийството си е личен избор. За или против... пфф... против, предполагам. Винаги може да се пробваш още 1 път. Ако ли не - ![]() Но името на песента говори достатъчно за самоубийството - Последен Изход. Трябва да е мнооооооОоОооОооооОго сложна, невъзможна ситуация за да се стигне до самоубийство. Съгласен съм, че това е последният изход от нещата. Но не си заслужава така или иначе. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 12:11 AM |