![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 15-December 10 Град: CCCP Потребител N: 3996 ![]() |
Това е тема за прогреса ... за мирното строителство на социализма с подръчни средства ...
за общото благо , за постигането на целта ,за довършването на петилетката ... ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 284 Регистриран: 20-February 07 Град: София Потребител N: 1905 ![]() |
Кога ли са отворили вратите на 4-ти километър (психиатрията)?
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Кога ли са отворили вратите на 4-ти километър (психиатрията)? ![]() Е те по празниците така правят ![]() Той човека иска някой да му работи като магаре, а той да си клати краката и накрая на всеки по равно ![]() ![]() Бърже бягай в северна корея при останалите заблудени, там да си пеете песнички за великия вожд ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 15-December 10 Град: CCCP Потребител N: 3996 ![]() |
Кога ли са отворили вратите на 4-ти километър (психиатрията)? ![]() Е те по празниците така правят :DТой човека иска някой да му работи като магаре, а той да си клати краката и накрая на всеки по равно ![]() ![]() ![]() Нищо подобно .Аз искам да съм свободен да бъда отговорен и да творя за общото благо за построяването на социализма и комунизма за прогреса , възхода ...богатите , са крали от народа .ние ще върнем откраднатото обратно на народа .Ким Ир Сен е велик вожд и лидер .. полезен на народа с своя интелект ... тоий с няколко обикновенни слова .. обеснява на простите люде , сложнатя идея . Ясно е, че "равно общество" не може да има. Видяхме опитите на комунягите да изравнят хората до какво доведоха, за да направят всички равни стъпиха на главите на умните и ги смачкаха до нивото на глупавите и готово - всички сме равни... е някои от ЦК сме по-равни естествено ![]() Равно общество Може , и има .Каквото стърчи ще се приравни ... Днешните "Умни" не са умни .. те са просто хитри ... не може да хитруваш така .. да експлатираш народа с банкерски игрички ...трябва да си умен като строиш и градиш за общото благо , изобретяваш за народа .... за ускорение на напредъка на всички .. ето това е умен ...а не хитър търговец - бизнесмен , експлататор . -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 277 Регистриран: 25-October 08 Град: Battlefield Потребител N: 3064 ![]() |
Нищо подобно .Аз искам да съм свободен да бъда отговорен и да творя за общото благо за построяването на социализма и комунизма за прогреса , възхода ...богатите , са крали от народа .ние ще върнем откраднатото обратно на народа .Ким Ир Сен е велик вожд и лидер .. полезен на народа с своя интелект ... тоий с няколко обикновенни слова .. обеснява на простите люде , сложнатя идея . Ха и какво му обясни Ким Ир Сен на глупавия народ? Сложната идея, че трябва да живеят в пещерен комунизъм с по 20 грама ориз на ден и два пъти в годината да им раздават дрехи? 10 години военна служба, репресии, глад и мизерия цял живот?! Е много добре се справи твоя фатмак, както и сина му в момента. Силно се надявах войната в Корея все пак да започне и южнокорейската армия най-накрая да му види сметката на тоя охранен буклук! Равно общество Може , и има .Каквото стърчи ще се приравни ... Днешните "Умни" не са умни .. те са просто хитри ... не може да хитруваш така .. да експлатираш народа с банкерски игрички ...трябва да си умен като строиш и градиш за общото благо , изобретяваш за народа .... за ускорение на напредъка на всички .. ето това е умен ...а не хитър търговец - бизнесмен , експлататор . А ти си мислиш, че мустакатия чичко от аватара ти не е бил хитър и нагъл ли? Или че подмазвачите и партийните лайна около него не са били експлоататори?! Много ми се ще да беше попаднал в довоенния СССР, когато народния вожд иззема буквално всичкото произведено зърно от хората в Украйна и Молдова за износ и превъоръжаване на армията, докарвайки поданиците си до канибализъм и дори до изравяне на трупове от гробищата! Много ми е интересно тогава как щеше да се изкажеш за народния вожд и комунизма! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нищо подобно .Аз искам да съм свободен да бъда отговорен и да творя за общото благо за построяването на социализма и комунизма за прогреса , възхода ...богатите , са крали от народа .ние ще върнем откраднатото обратно на народа .Ким Ир Сен е велик вожд и лидер .. полезен на народа с своя интелект ... тоий с няколко обикновенни слова .. обеснява на простите люде , сложнатя идея . Ха и какво му обясни Ким Ир Сен на глупавия народ? Сложната идея, че трябва да живеят в пещерен комунизъм с по 20 грама ориз на ден и два пъти в годината да им раздават дрехи? 10 години военна служба, репресии, глад и мизерия цял живот?! Е много добре се справи твоя фатмак, както и сина му в момента. Силно се надявах войната в Корея все пак да започне и южнокорейската армия най-накрая да му види сметката на тоя охранен буклук! Равно общество Може , и има .Каквото стърчи ще се приравни ... Днешните "Умни" не са умни .. те са просто хитри ... не може да хитруваш така .. да експлатираш народа с банкерски игрички ...трябва да си умен като строиш и градиш за общото благо , изобретяваш за народа .... за ускорение на напредъка на всички .. ето това е умен ...а не хитър търговец - бизнесмен , експлататор . А ти си мислиш, че мустакатия чичко от аватара ти не е бил хитър и нагъл ли? Или че подмазвачите и партийните лайна около него не са били експлоататори?! Много ми се ще да беше попаднал в довоенния СССР, когато народния вожд иззема буквално всичкото произведено зърно от хората в Украйна и Молдова за износ и превъоръжаване на армията, докарвайки поданиците си до канибализъм и дори до изравяне на трупове от гробищата! Много ми е интересно тогава как щеше да се изкажеш за народния вожд и комунизма! Не казвай обиди... това е разградно и деградивно за обществото и води до битово разложение, което цели да разсее революционната ни бдителност, като създава упадъчни суб-култури в пролетариата .... Ти не си съгласен с мен, само заради упадъчния индивидуализъм ... ако нямаше индивидуализъм , ти щеше да се съгласиш с мен и всички щяхме отдавна вече да вървим към светлото комунистическо бъдеще... Глада в Украийна в средата на 30-те е в следствие на природно бетствие .. прашна буря ., която обхваща всички степи .. усещат я чак в Канзас САЩ ... Колективизмът всъщност помага на народа по-добре да се борят с природното бетствие... ако зърното не е било иззето за народа ... е щяло да умрат много повече хора ... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() virtual sentinel ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 28-February 08 Град: София Потребител N: 2612 ![]() |
Глада в Украийна в средата на 30-те е ... умишлено предизвикан от управляващите по това време. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 18-December 10 Потребител N: 3997 ![]() |
Не е умишлено предизвикан, това е грешка на РКП.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th July 2025 - 12:52 PM |