![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Аз казвам, че албумът мести планети с патка.
По-бърз и динамичен е от нещата, които правят от "Nothing" насам. Има тук там от ония мега яки мелодии ала "Destroy, Erase, Improve". Въобще клони в тая посока повече, което определено кефи. Вие? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
^ Холи мада ъв год ама ти сериозно ли? На колко сантиметра от земята си се бил издигнал духовно над нас по време на тази ти кратка "лекция" за екЗистенциализма?
Последния им албум за мен би бил ок, ако им беше първи и не бяха експлоатирали едни и същи идеи от 1998 година насетне. "Destroy, Erase, Imrpove" Беше събитие, "Chaosphere" - класика... сетне...заучени патерни един след един след един. Всеки последващ блести сам за себе си, ако не си слушал предните албуми на Мешуга няма и как да оспоря това: хората са МЗУИКАНТИ, но това "тъпчене" на едно място?! Както беше писал един потребител за любимата ти песен от последния албум: "На нероденото ми дете му пораснаха мустаци и брада, докато с жена ми я изслушахме..." За това с кеф се връщам назад във времето с един "Цианиден Исус на новото хилядолетие". -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 22 Регистриран: 25-December 10 Потребител N: 4001 ![]() |
май трябваше да наблегна на "различни" нива на екзистенция. различни, не по-високи и по-ниски. ако се чувстваш застрашен в интелектуален аспект, и затова автоматично прибягваш до иронизиране включващо "по-високи" и "по-ниски" - няма нужда - не това исках да кажа.
любимата ми песен от последния албум не се усеща колко е дълга, ако не ти е скучна или безсмислено звучаща - а солото е неземно. плюс lyrics ала 1984 - за мен това е перфектна комбинация. за някои може и да не е. P.S: грешката в "екзистенция" я бях видял, просто пиша директно на латиница и след това конвертирам с АБВ кирилизатора, и бях написал "existencia" и ми го е превело със "с". Мързеше ме да го оправям а и бях сигурен че това ще е един от основните аргументи на този след мен, които ще се опита да ме опровергае. Хората са толкова предсказуеми... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th May 2025 - 03:01 AM |