![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
Гост KoRn-SUFFER-H (гост) |
![]() ![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
:punk:
[UHA]FLIPER: не правете така!!! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Радвам се, че пишеш тук, защото ако не бях писал в този топик, май изобщо нямаше да го видиш :) . Тва е добре.
Нещо май не си ме разбрал много добре. Аз съдя от форума за феновете на Insmouth, не за самите Insmouth. А за това, че трябва да се обсъжда музиката си прав, но нали все пак музикантите я правят тази музика. Според мен трябва и на тях да им се обърне внимание, и те са хора. :) Ето ти доказателство щом трябва - куплета в "One Minute Feel" е изпят също както "Roots Bloody Roots". Както може би не си видял изречението ми започва с "Бих казал", което означава несигурност. А и е лично мнение, че Бобз пее яко на английски. Извинявам се, ако ти е прозвучало като факт. В тази тема тепърва предстои да се обсъждат Fyeld, все пак предстои излизането на албума. Очаквам мнения от тези, които са го чули от началото до края :walkman: , както и за предстоящият концерт на Fyeld. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 08:42 AM |