![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 153 Регистриран: 13-January 06 Град: Няма ме в ничий свят .... аз съм там .... където вие не сте! Потребител N: 1115 ![]() |
за мен тва са Rainbow (но c Ronie James Dio)!
-------------------- Метълът не се измерва с броя
на рифовете в една песен, а с рифовете, които ти спират дъха |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 813 Регистриран: 19-June 08 Град: Хисаря Потребител N: 2808 ![]() |
Нали се сещаш че от 1983 до 1986 разликата е 3 години ,а за тези години техническия прогрес е напреднал ,и е нормално апаратурите в студията да с в крак с модата както се казва, а и да ти кажа че звученето на китарите през 80 ме кефи повече от колкото сегашните компютърки ,и това доведе до тотален провал на много стари банди които се подведоха по този нов тип на звучене
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 18-December 10 Потребител N: 3997 ![]() |
Нали се сещаш че от 1983 до 1986 разликата е 3 години ,а за тези години техническия прогрес е напреднал ,и е нормално апаратурите в студията да с в крак с модата както се казва, а и да ти кажа че звученето на китарите през 80 ме кефи повече от колкото сегашните компютърки ,и това доведе до тотален провал на много стари банди които се подведоха по този нов тип на звучене ![]() Абсолютно съм съгласен с вашето мнение. Сегашната компютърна техника очевидно или не се използва така както трябва или просто не струва. За мен най-добре звучащите китари са в албумът на Black Sabbath - The Eternal Idol/1987/. За мен лично това е най-силното нещо от 80те години. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 07:36 AM |