![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Народе, кво мислим за приятелството между жените и мъжете. Аз все си мисля, че винаги от едната страна ще има нещо към другата. Винаги. Ъх, тийнпроблем стайл, но споделям темичката, щот ви обичам {}
С повече описания ще стане гейско, затова сте вие оттук нататък. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 165 Регистриран: 24-December 10 Град: Варна Потребител N: 3999 ![]() |
Най-добрият ми приятел е момче... Хах, та от личните ми наблюдения относно темата.. Мисля, че е напълно възможно осъществяването на вербален контакт на много високо равнище, както и невербален, до допустимите граници разбира се... Хора, бъдете малко по-широко скроени... Та приятелството м/у мъже се нарича Налагаща се мъжка солидарност и необходимост от слушател, който да ви подкрепи за поредната извършена простотия.. Между момичета пък е изключено дори да си помислим за липса на съперничество, завист и т.н.. Не твърдя, че няма изключения, но признайте си, ако всички можеха да са приятели един на друг, то щяхме да си имаме милиони приятели.. Уви, помислете колко човека биха ви казали истината в очете, дори за най-малките подробности? Аз мога да се похваля с две такива личности, за мое щастие... И все пак най-добрият ми приятел е момче
![]() -------------------- Ще си представям как се гушкам в теб, като червейче в мърша... Гърчейки се, за да се навра все по-навътре и по-навътре - на топло в прегръдката на изгниващата плът!!
Ще бъда земята под краката ти, за да знам в какво се спъваш... Ще бъда въздуха, който вдишваш, за да знам с какво тровиш дробовете си... Ще бъда водата, която преглъщаш тежко, за да знам защо се давиш... Ще бъда птица в небесата, за да знам какво ти сере на главата... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 06:38 AM |