![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
http://gateto.data.bg/Gamez/Doom%203/
Няма какво да си гояворим, ебати. Ето я играта - сваляйте и ебавайте майки! -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 113 Регистриран: 20-February 04 Потребител N: 403 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Aug 3 2004, 09:46 AM) Абе играта е супер яка. Малко бавно напредвам, защото се изхвърлих да я пусна на най-голяма трудност. Атмосферата наистина е зловеща! Особено като враговете са някви силни и лесно ви убиват. А графиката направи си е реална. Наистина за първи път виждам игра която да се усеща като интерактивен филм. Велико! От друга старна - почна да ми писва леко от тея еднакви коридори, надявам се нанатък нивата да станат различни, че тва се поизтърка... Само незнам как си я сложил на последната трудност като тя не е отворена. За да я отвориш май трябва да минеш veteran. Иначе играта наистина е добра, аз от чакане се бях отказал от геймърството ама сега я разцъквам. Играя на втора трудност и напреднах доста, ама дори и на втора трудност зомбираните марини са бая интелегентни, и се укриват зад разни предмети, а и са бая точни, ама нема се плашим нали съм куейкърче. ![]() Иначе да ви питам вас геймърите, забелязали ли сте, че за да влезнете в някоя мрежа на ДУУМ 3 трябва да въведете СД кий? Проблема е че с пиратския не става. Трябва да се изнамери оригинален, което практически е почти невъзможно, а и дори да се намери ще е използван от други хора... Тъй че явно трябва крак, който да премахне искането на СД кий-я. Кажете, ако знаете нещо по въпроса. ![]() -------------------- Празнотата е пътят...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 12:48 AM |