![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
http://unitedandstrong.net/forum/viewtopic...6de920a7ab584c1
^^четох тази тема в united and strong, написах мнение по нея, обаче се оказа, че има проблем и не мога да го постна там..ама така или иначе вече го бях написал и се сетих да го пусна тук.. надявам се да стане дискусия, въпреки, че малко ме съмнява (очаквам включване от пешо, стефан, вальо, здравко.. ) п.с. мнението както винаги е издържано в моя глупав стил ама няма нищо.. и аз ще се оправя след време (надявам се) ---------------- ами Vahanka, точно в това, че повечето предпочитат да дадат два лева за бира и мента вместо да си платят входа за концерт се състои проблема с развитието на сцената според мен. защото какъв стимул ще има една група, която са набутва с пари (които в повечето случаи са в излишък) за организиране на концерт или има за публика 50 човека (от които по-голямата част са приятели и членове на други групи ![]() всъщност моето мнение е, че в българия хардкора е на доста добро ниво (поне за стандарта ни) - особено варненските групи (indignity, another day), ами switchstance са адски яко попадение.. last hope, outrage, breakaway.. не мога да не спомена съгражданите ми взрив, както и delate (които за жалост доста малко хора харесват).. или пък незнам дали си имал възможността да чуеш една нова асеновградска група - headshot. адски много ми харесват! относно текстовете: не виждам какво неактуално има в "бавна смърт" или "нашата българия" на delate, във "шибана свиня" или "mi familia" на headshot (за които текстове самите членове на групата твърдят, че са много зле), в "защо си тук", "не", "нищета" на взрив и стига съм изброявал, че става банално... просто според мен има адски добри текстове и то на български език, така че ми се струва несериозно твърдението, че: Цитат Музиката (в която няма и грам прогрес) и текстовете не звучат вече така актуално а що се отнася до така наречените кораджии.. ![]() ![]() ![]() бтв: преди около месец си купих барабани, имам хора и за група, така че зимата очаквайте едно ново, свежо и различно попълнение :о) хаха.. малко ми трябваше да е sxe група, ама нейсе... friendship unity respect p.p.s. ето текстовете, които написах по - горе: Нашата България (DELATE) Днес хората гният в боклук и проказа, навсякъде хаос, смърт и омраза. Защо съдбата така ни наказа, защо живота от живот ни отказа. пр. БЪЛГАРИЯ - велика история, храбър народ пила кръвта на верния роб БЪЛГАРИЯ - име което ни даде живот винаги верни, твои до гроб Страната ни пак е разкъсана от проблеми, изправени са всички прид сложни дилеми. Това прави простото племе народ, една съдба, една вяра - за цял живот. пр. /бавната част/ Време е да спрем глупости да говорим за щяло и нещяло един със друг да спорим да повтаряме постоянно, че вдивия живеем че без да видим прогрес, тук ще остареем. Времето си в България напразно ние пилеем вместо на запад цивилизовано да живеем. Време е всеки в душата си да погледне а не поредния гаф в системата да дебне. Да разбере, че всъщност родината си обича, но заради отчаянието си глупости изрича. България това е моята страна. Аз щастлив съм тук и тук ще умра. Тук са моите корени, приятели, рода, тук е моето бъдеще, моята съдба. --------------------------------------------- Unity (DELATE) Another begging cry Another wasted youth Another starving family and still we speak of truth. No one's there for you you gotta fight to live but when it's me and you victory we'll achieve. Another page is turned now you're not alone. United we are strong. Together we belong. Fear, sorrow - feelings we don't need betrayal, lies - actions we despise open your eyes - together we are strong join our side - and fight what's wrong. UNITED - we must stay together. STRONG - you and i forever. UNITY - together we are strong VICTORY - even if we drop dead. --------------------------------------------- Бавна смърт (DELATE) Празна душа, празни очи За света мъртъв си ти Как можа да стигнеш до тук Да станеш ти човешки боклук Заради глупава слабост Погуби ти своята младост Кръвта си ти с боклуци отрови И своя гроб сам ти отвори. Лежиш с празен поглед, празна глава Отново си долу, друсан в калта. Без съвест би убил за отрова, Която бавно те тегли към гроба. Всеки започва с това на шега Сякаш е дребна, невинна игра, но краят е ясен и дебне смъртта, търси човек с ограбена душа. Припев: Бавна смърт-края на твоя път Погубен живот-кошмарът свършва тук На твоите родители живота почерни На своите приятели нож в гърба заби На боклука ти изхвърли своите мечти Духът ти е сломен, душата ти крещи. Нямаш бъдеще, нямаш съдба... Отново си долу, друсан в калта Беше човек, а сега си боклук Молиш за милост, махни се оттук --------------------------------------------- Не! (ВЗРИВ) И губиш, и страдаш, препъваш се, падаш. Не смееш да чувстваш, не можеш да кажеш. Без капка надежда се чудиш на глас, Дали ще се върнеш пак между нас. Припев: Недей! Недей да униваш! Недей! Недей да се спираш! НЕ! Но ти не си сам и идва нов ден, В който аз съм до теб, а ти си до мен! Искрено вярвам, че заедно с теб, ще намерим пътя, който води напред! Припев: НЕ!!!(4х) --------------------------------------------- Нищета (ВЗРИВ) Льжа, заблуда, никво обяснение. Живот без перспектива потьнал в забвение. Обществен упадък и липса на морал. Душевен безпорядък и нестихващ провал. Отчуждение на хора затьнали в проблеми, Преплитащи се в трудности очакващи промени. Припев: Трябва ли да тьнем, да гнием в нищета Вместо да се борим за своята сьдба? --------------------------------------------- Защо си тук? (ВЗРИВ) Прилив на чувства в миг сътворени, крадешком се промъква в сърца закърнели Загубил представа кой си ти всъщност, Таиш се мерзаво зад фалшивата външност! Припев: Защо си тук? Имаш ли цел? Защо си тук? Имаш ли цел или в догми лъжливи си се оплел? Мислиш,че си наред, че всичко правилно правиш. Консуматор безличен за какво енергия пазиш? Прочисти си ума, освободи го ако можеш и в активност позитивна опитай сили да вложиш! Припев: --------------------------------------------- 3. Mi Familia (HEADSHOT) Семейството е моята упора, в други хора нямам вяра. Винаги са ми подавали ръка, в добри и тежки времена. Без значение какъв съм, без значение добър или лош. Винаги съм имал покрив и храна, никога няма да забравя това. Семейството е моята упора, силата, която ме кара да се боря. --------------------------------------------- Шибана Свиня (HEADSHOT) Двуличие, измама, лъжа, далече са от нас тези неща. Двуличие, измама, лъжа, прости думи в политически гърла. Зарибяват бедните чеда, че щял да стане по-добър света. Но какво става след това, расте му гушата, расте му врата. Шибана свиня, нямаш чуства, нямаш душа. Шибана свиня, ще се боря срещу теб, запомни това. Пълно е с промити глави, алчни за власт, алчни за пари. Пълно е с промити глави, пълни със злато и скъпи коли. Зарибяват бедните чеда, че щял да стане по-добър света. Но какво става след това, едни пируват, а други умират. * * * * поздравявам ви за търпението с Youth Of Today - Wake Up And Live п. с. кога са идвали holdXtrue в българия? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Точно концерта на SG ми е може би най-либимия хардкор концерт на който съм бил. Точно единството на сцените в действие. Там имаше пичове с тениски на Sodom и Destruction които правиха мошинг и стейдждайвинг, заедно с кораджиите. Велико!
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 9th August 2025 - 07:29 AM |