![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 44 Регистриран: 10-September 10 Град: DreamLand Потребител N: 3940 ![]() |
Тази тема я видях в Дарк Дейт. И понеже не видях от кога е и не знам дали някой ще я напише тук, реших аз да я пусна. Стана ми интересно как ще коментирате това. : ) Понеже там, доколкото видях, масово отговорът беше "да". И това е един аргумен за това, че хората правят какво ли не за пари.
![]() Аз ..ммм дори не знам какво да кажа. Въобще не искам да си го представя. .... Аз пък няма да направя това за пари! (все пак една от мечтите ми е да работя в рок клуб ![]() ![]() ![]() Но всички знаем как стоят нещата в България. Последно време парите не стигат за нищо..... така че някои хора, колкото и да не искат да работят там, ще им се наложи. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Преди време ми предлагаха поста управител на известен чалга клуб в Пловдив. Заплащането и условията бяха много добри, но отказах заради настоящата работа която имах тогава. Човека който зае този пост също не понася чалга. Да, бих работил, ако ми плащат добре въобще не ми дреме каква музика пускат.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 02:39 PM |