![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 44 Регистриран: 10-September 10 Град: DreamLand Потребител N: 3940 ![]() |
Тази тема я видях в Дарк Дейт. И понеже не видях от кога е и не знам дали някой ще я напише тук, реших аз да я пусна. Стана ми интересно как ще коментирате това. : ) Понеже там, доколкото видях, масово отговорът беше "да". И това е един аргумен за това, че хората правят какво ли не за пари.
![]() Аз ..ммм дори не знам какво да кажа. Въобще не искам да си го представя. .... Аз пък няма да направя това за пари! (все пак една от мечтите ми е да работя в рок клуб ![]() ![]() ![]() Но всички знаем как стоят нещата в България. Последно време парите не стигат за нищо..... така че някои хора, колкото и да не искат да работят там, ще им се наложи. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 44 Регистриран: 10-September 10 Град: DreamLand Потребител N: 3940 ![]() |
^^^ LordZombie, точно такъв отговор се надявах да чуя.
^ Щом музиката не ти пречи значи не е проблем. Което е хубаво до няккава стапен, защото явно ще се впишеш лесно в обстановката. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th May 2025 - 01:03 AM |