![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
ТРАШ >>>>>>>>>> Всичко което вие слушате(освен ако на слушате траш ,разбира се)
Благодаря ви. Приятен ден. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
^Жалко, че повечето хора (явно) не четат тази тема... На базата на тези 70 групи (които са малко в сравнение със стотиците и дори хилядите съществуващи) ли заключи, че мелодиите се изчерпват?
И, не разбирам толкова от траш, но да кажеш, че това е просто ритъм, ми се струва леко несериозно... Лично мнение. -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 18-December 10 Потребител N: 3997 ![]() |
70 групи действително са малко, за справка учителят ми който ме направи метъл преди 20 години слушаше по едно време през 90те около 300 групи. Но тези 70 групи които съм слушал бяха и са просто най-добрите групи, всичко останало за мен е евтина имитация. Всичко се върти около Блек Сабат, Металика и Слеър. А че мелодията се изчерпи още преди 12-13 години за мен е факт.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 04:33 PM |