![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 153 Регистриран: 13-January 06 Град: Няма ме в ничий свят .... аз съм там .... където вие не сте! Потребител N: 1115 ![]() |
Холандците Within Temptation имат щастието да се гордеят с един от най-добрите женски гласове в съвременния метъл - този на харизматичната Sharon den Adel. По мое мнение Sharon превъзхожда Tarja.
Кво мислите за тая група? -------------------- Метълът не се измерва с броя
на рифовете в една песен, а с рифовете, които ти спират дъха |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 392 Регистриран: 4-September 08 Потребител N: 2968 ![]() |
С "The Unforgiving", Within Temptation се нареждат сред любимите ми групи с женски вокали (разбира се веднага след Epica). Новият албум на бандата притежава изключително разнообразие от влияния и въпреки това слаба песен не може да се открие. Дали ще си говорим за почти дискотечните хитове 'Faster' и 'Sinead', за доста тежките според стандартите на групата 'In The Middle Of The Night' и 'A Demon's Fate' или пък за баладичните 'Fire And Ice', 'Lost'и 'Stairway To The Skies''- всичко е изпипано до съвършенство. Освен това, "The Unforgiving" може съвсем спокойно да бъде наречен най-зрелият и музикантски албум на WT - спиращите дъха симфонични елементи все още са тук, но вече са отстъпили място и на някои по-ударни китарни рифове и сола, които добавят към плюсовете. Изпълнението на Sharon е страхотно и едно от най-добрите и досега. На нужните места тя звучи драматично, на други мрачно, сякаш се е въплътила напълно в образа на главната героиня в историята.
Изобщо, предоволен съм от "The Unforgiving". Албумът определено удря мощно и убедително и е сериозен претендент за годишната класация. ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 10:07 PM |