![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() mastodont ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 371 Регистриран: 18-May 09 Град: Sofia Потребител N: 3414 ![]() |
Ето - най-накрая осъществявам една дълго обмисляна идея. Тук ще пускам линкове към поредицата класации в блога ми. Свободни сте да плюете, одобрявате, давате своите класации по поставената от мен тема и пр. Започваме с нещо, което би заинтригувало не един и двама:
http://shogot.blogspot.com/2011/02/shogots-top-10.html -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Абе... не искам да се заяждам, но не се ли изтъкваш в постовете си ТВЪРДЕ много? Окей, пишеш за MW, имаш време, имаш желание, всички го знаем. Но нужно ли е всичко това да стига до откровено самохвалство? Знам, знам, като не ми харесва, да не чета... така ще е, предполагам. И все пак ми се искаше да те попитам...
Нямам нищо против теб, но някак мнението на хора като Ицо, Венци и Любо ми звучи доооста по-авторитетно. -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st July 2025 - 09:59 AM |