![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Едно бързо търсене ми показа, че досега във форума не сме обсъждали подобаващо тази уникална датска банда, така че е крайно време да получат собствена тема. Mercenary имат съвсем нов албум - "Architect Of Lies". Трябва да призная, че от първите няколко слушания не го схванах изцяло, но впоследствие ме обсеби тотално. Впечатли ме като много зрял и разгърнат - може би не толкова ектремен, но разкриващ изцяло композиторския и музикантски потенциал на състава. Вие как го намирате, а и групата като цяло?
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Имах удоволствието да ги гледам наживо завчера, когато подгряваха на Psychotic Waltz, Symphony X и Nevermore (и за съжаление се оказа, че подгряваха само на първите две банди, но както и да е). Наложи ми се да закъснея, така че пропуснах известна част от сета им, но за сметка на това хванах общо-взето каквото трябваше. Чух "World Hate Center", "Firesoul", "Soul Decision" и едно парче от предния албум, мисля че беше "Bloodsong". Изненадан съм, че имаше много приятна динамика в групата, въпреки че са в намален състав. Определено беше леко странно да ги гледам само четирима, стояха като по-обикновена хеви банда, но пък динамиката си я имаше, получаваше им се определено, така че нека продължават. Само малко по-добри парчета да пишат за вбъдеще и всичко ще е наред. Rene правеше и двата типа вокали - със сигурност бих предпочел двама вокалиста вместо един, но човекът си се справи идеално, че даже и много добро сценично присъствие си имаше. Обаче явно не са много добре финансово момчетата, защото, доколкото разбрах, сами са си правили саундчека, т.е. най-вероятно нямат пари да си вземат роудита.
Жалко че ги пропуснах преди няколко години, когато бяха по време на "The Hours that Remain" турнето... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th July 2025 - 11:45 AM |