![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 13 Регистриран: 7-June 04 Потребител N: 509 ![]() |
Koi BG grupi sa vi ljbumi i koi smqtate za ligljovci, pozjori, komersialni i t.n. (metal gruipi!). Neka i za tova da se poobizhdame(6te se radvam ako ne se slu4va)
Mojte lubimci sa Solaris i starite Ahat. ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Цитат(Freemind @ Jul 21 2004, 10:19 PM) Ima stra6no qki bg grupi... i ako temata be6e lubimi grupi(ne samo bg) pak bih gi izbroila: Hardcore: Last Hope, Vendetta, Indignity, Scandal, All of us, Fyeld, Confront, Bfh, Outrage i dr... Punk ![]() ![]() ![]() ![]() za all of us . dam na4i te ne mi se storiha mnogo hardcore. nz ae tam kvoto e rap-core ili bal sym mu mamata , no me izkefiha. verno ne praiha nqkvi trudni neshta, samo shteshe da e super qko ako barabanista vkliu4vashe nqkvi tipi4ni hardcore/punk ritmi byrzi takiva , lele sheshe da stane mega qko;]] no i taka me izkefiha. fyled - zvuka ne beshe tolkvoa zle be. ne mi naprai losho vpe4atlenie mnogo;] |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 11:14 PM |