![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 153 Регистриран: 13-January 06 Град: Няма ме в ничий свят .... аз съм там .... където вие не сте! Потребител N: 1115 ![]() |
Холандците Within Temptation имат щастието да се гордеят с един от най-добрите женски гласове в съвременния метъл - този на харизматичната Sharon den Adel. По мое мнение Sharon превъзхожда Tarja.
Кво мислите за тая група? -------------------- Метълът не се измерва с броя
на рифовете в една песен, а с рифовете, които ти спират дъха |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Почти не спирам да въртя "The Unforgiving" през последните седмици. Повечето писания са в ревюто, но като за темата абсолютно подкрепям Венци - това е най-раздвиженият им запис, различаващ се страшно много от всичко в дискографията им, с което продължават тенденцията си да не се повтарят и остават една от дефицитните подобни групи, експериментиращи до такава степен със звука си (и то успешно). При все че си има диско синглите тип "Faster ("Shot in the Dark", "Sinead"), тук са и най-тежките и бързи рифове, писани от "Enter" насам, които най-сетне оправдават присъствието на втори китарист - "In the Middle of the Night", "A Demon's Fate" и "Iron" веднага паснаха до най-любимите ми парчета. Браво и на новия барабанист, който се разписва със силна ритмика, нетипична за последните издания. Пълно е с ярка мелодичност и заразителни припеви като психотичната "Murder" и акустичната балада "Lost", в които Sharon набляга още повече на ниските тонове и се раздава докрай. За тези, които се опасяваха, че албумът няма да е и симфоничен за сметка на изведените на преден план китари - нищо подобно (чуйте "Fire And Ice"), просто както всичко останало в "The Unforgiving" и това е решено чрез маниакална прецизност.
Накратко, тавата е "за всекиго по много" и ще предложи невероятни мигове даже на хора, които не са кой знае какви фенове на групата. Аз го нареждам редом до любимия ми "The Silent Force", а времето ще покаже дали ще се потвърди натрапчивото внушение, че е дори още по-добър. Апропо, ето ви корицата на комикса "Perdition + Penance", излизащ на 21-ви март. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 10:07 PM |