![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() TheOtherSide.dir.bg ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 950 Регистриран: 14-July 03 Град: София Потребител N: 198 ![]() |
![]() Налице е дебютното демо на бургаската Pagan Black Metal банда VRANI VOLOSA. Групата, чийто членове са: Атанас (Belfegor от Dark Inversion) - вокали, Александър - бас и Христо - китари, вокали и заклинания, е озаглавила творението си "Vedi". Sound engineer на тавата е добре познатият ни с прецизната си работа Astaroth (THE REVENGE PROJECT). ![]() ![]() ![]() Информация: www.TheOtherSide.dir.bg -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() TheOtherSide.dir.bg ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 950 Регистриран: 14-July 03 Град: София Потребител N: 198 ![]() |
Цитат(synchu @ Aug 9 2004, 12:02 PM) хехехе...мдам....печелят се ... Bitango, не мога да разбера само защо не си признаеш, че сега пишеш от Ролса на път за летището, където те чака Лиърджета, за да наминеш за една вечер през Париж да напазариш малко ??? Просто ми е непонятно... абе ролса ми е "двойка" (два крака), ама понякога карам и седалка от автобус ![]() никого не карам на сила. просто давам възможност на фенове, особено в дълбоката и зачукана провинция, да си намират ценни записи на ъндърграунд банди без да бият път до софия... има такива, на които им изнася, ако на някой не му изнася, няма да му се сърдя. айде да приключим въпроса. това да помагам на някого да си продава демото, не значи че богатея за негова сметка. самите групи ме молят да ги разпространявам. като продавам разни демота, аз естествено ги плащам на групите, кога след продажбата, кога предварително. изкараните няколко лева слагам в касичката, за да плащам хостинг за да могат повече хора да четат нашия webzine. защото когато бяхме на безплатен хост, много хора се оплакваха, че не могат да ни четат. никога не съм си позволявал да си правя излишна реклама, дори по нашата мейлинг листа напоследък не съм обявявал новите заглавия. но просто бях предизвикан с постинг от сорта "не ходете там, скъпо е". в бизнес средите това се нарича "нелоялна конкуренция". на никого не се сърдя, просто си казвам мнението, за да няма и занапред недоразумения. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th July 2025 - 11:52 PM |