![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() TheOtherSide.dir.bg ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 950 Регистриран: 14-July 03 Град: София Потребител N: 198 ![]() |
![]() Налице е дебютното демо на бургаската Pagan Black Metal банда VRANI VOLOSA. Групата, чийто членове са: Атанас (Belfegor от Dark Inversion) - вокали, Александър - бас и Христо - китари, вокали и заклинания, е озаглавила творението си "Vedi". Sound engineer на тавата е добре познатият ни с прецизната си работа Astaroth (THE REVENGE PROJECT). ![]() ![]() ![]() Информация: www.TheOtherSide.dir.bg -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() TheOtherSide.dir.bg ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 950 Регистриран: 14-July 03 Град: София Потребител N: 198 ![]() |
Цитат(Skyggedans @ Aug 9 2004, 05:26 PM) Човеко,няма ли си сайтове,в които да са изложени услугите на дадената фирма... Щом ти е позволени,рекламирай сайта,но ако не ти беше позволени ми се струва прекалено... Както желаеш. каква фирма? какви пет лева? това е ъндърграунд! самодейност! не мога да разбера в какво е проблема? до момента, в който се спомена theotherside.dir.bg единствено в тази тема сложих инфо за VRANI VOLOSA, по молба на групата. освен това имам ауторизация да публикувам новини. никъде в тази нема не съм казвал, че демото се продава на моя сайт до този момент! единствено изказах несъгласие с начина, по който се споменава моя сайт, едва ли не като място, което печели за сметка на групите и феновете с високите си цени. имам право да се защитя, по дяволите. това вече не е реклама, а право на отговор. кажи, къде в тази тема съм написал до този случай, че това демо може да се купи от там? в други сайтове са ме питали, откъде може да се купи еди какво си, казвал съм им: "о.ч.з., s.m.f., моя сайт" - примерно. затова са форумите, хората да се осведомяват за разни неща. писна ми от умници, които само повтарят "това е реклама"! нямаше да започна тази дискусия, ако не бях предизвикван и ако не се засягаше моя интерес. помолих веднъж дискусията по въпроса да бъде прекратена, но явна трябва да потретвам. theotherside си има достатъчно посещения, така че едва ли имам нужда от такива публични изяви. повтарям, темата за VRANI VOLOSA бе публикевана в рамките на кампанията, около излизането на тяхното демо. преди време авторите на METAL WORLD ме помолиха да публикувам подобен род новини в тяхната секция "Новини". това, че аз разпространявам това демо, си е моя работа: платил съм си дисковете, продавам ги. но не съм си позволил в нито една тема и новина, публикувана в пространството да напиша, че именно в theotherside се предлага този диск. единствено споменах, че ще се продават дискове на еди кой си концерт, но тази продажба не се е извършвала от мен. много фенове, благодарение на тези публикации си носеха пари и си купиха диск на групата и тениски. такива артикули трудно се намират в магазините и 80% от посетителите на тези форуми се интересуват от къде могат да си набавят такива неща. има ли нужда да обяснявам повече? или ще каете, че ревю секцията е "реклама"? ами, реклама си е... секцията "новини" не е ли реклама? ами интервютата? на който и да е сайт, списание, медия... но фактът, че освен METAL-WORLD.info за участие в техните новини ме поканиха и Hedonbg.com, и предаването "Зла Вечер" ... явно си върша работата и явно има потребност от такъв род новини... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30th July 2025 - 12:01 AM |