![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 20-March 11 Потребител N: 4056 ![]() |
Защо са всички толкова еднакви.. дори и в опитите си да се докажат като индивидуалност, става по-зле.
Едни и същи тениски,едни и същи групи.. едни и същи прически... един и същ манталитет. Изяждат един и същ албум всеки ден... и си губят времето по скамейките със двулитровка Ариана. Къде се изгуби страстта? Ако въобще е имало такава. Така ли ще е за винаги? Обргадени от предразсъдъци и в невежество. ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Аз пък си мисля, че пусналият темата е на 15.
Цитат дори и в опитите си да се докажат като индивидуалност, става по-зле. Еми така е, ти в момента се опитваш да направиш същото. Кажи с какво се различаваш ти от тях? Ти да не искаш само ти да си фен на дадена група и анатемосваш всеки, който е с тяхна фланелка? Това за прическите ме разсмя, бих искал да разбера какви са тези еднакви прически. За манталитета съм склонен да се съглася, но като погледнеш българина като цяло... Не знам какво лошо намираш в това да се изтегнеш на 1 пейка с приятелите и да обърнеш по 1-2 бирички (ест. не ариана). Предпочитам това отколкото да се набия в някакво задушно заведение. Аз нямаше да слушам тази музичка, ако не изпитвах някакви емоции към това, което чувам. E не точно страст, нея си я паза за някоя млада дама. К'ви предрасъдъци и невежество ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 08:32 PM |