![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 20-March 11 Потребител N: 4056 ![]() |
Защо са всички толкова еднакви.. дори и в опитите си да се докажат като индивидуалност, става по-зле.
Едни и същи тениски,едни и същи групи.. едни и същи прически... един и същ манталитет. Изяждат един и същ албум всеки ден... и си губят времето по скамейките със двулитровка Ариана. Къде се изгуби страстта? Ако въобще е имало такава. Така ли ще е за винаги? Обргадени от предразсъдъци и в невежество. ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
http://www.metal-world.info/forum/index.php?showtopic=10879 и без това има нужда от малко съживяване.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
Цитат Къде се изгуби страстта? Ако въобще е имало такава. Така ли ще е за винаги? Обргадени от предразсъдъци и в невежество. Ах,не искам дори и да знам на колко години си,но на колкото повече,толкова по-зле за теб...След известно време да не вземеш да пуснеш някоя тема за ритуално самоубийство,или нещо такова.Живота е такъв,какъвто е...Ако имаш желанието да го промениш,тук не мисля,че е мястото.Излез на улицата и задавай въпроса на всеки средностатистически българин.А това с биричката ме уби,сега и нея ли трябва да я заклеймим като част от упадъка на българския народ?Я малко по-сериозно отношение към една толкова стара напитка.Кока-Колата е по-опасна за съсипването на ценностите ни(не ме питай как,защото незнам и никога сигурно няма да разбера).Дебил ще си остана до края на живота,не заради бирата или държавата,или управниците,а защото така ми е по-лесно да живея,предполагам всеки избира по-лесния начин на живот ![]() П.С. Ако наистина си на 15 години,тогава:"Не се сдухвай,пич.Само далеч от бръснарски ножчета и 30 seconds to mars." |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 09:05 PM |