![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 212 Регистриран: 29-March 11 Потребител N: 4062 ![]() |
Това е тема за Online магазин на музикални инструменти, засега католога е доста беден но ще се постараем да стане на едно доста прилично ниво. Магазина работи с най-големите марки в света ESP, BC Rich, Ibanez, Fender, Gibson и много други.
metalheart.alle.bg/ Магазина се намира в град Стара Загора Тел: 0899645189 Е-Mail: metalheart@abv.bg Моля кажете си мнението ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
Така... не знам от къде да започна.
Първо - да, нормално е снимките да са взети от каталога на производителя - именно за това са те. И точно от там трябва да бъдат взети, защото иначе си е кражба /ако са чопнати от друг електронен магазин/. Второ - показания линк http://metalheart.alle.bg/ НЕ Е електронен магазин. И няма нищо общо с такъв. Това е фри страница, на която са качени снимки на модели инструменти от каталози на производители. И ДОТУК. Трето - за да имате електронен магазин са нужни доста неща, информация имам доста, закони, наредби също. Еле пък има и платформи /част от които и фри (като ос комерс-а, примерно)/. Четвърто- ако идеята е това да е онлайн каталог на вашия асортимент - добре, но липсват координатите ви. Не вярвам всеки път като пускате някъде из нета линка си, да дописвате на ръка адрес и гсм. Нямате характеристики на артикулите. За какво му е на човек набор от картинки? За да може да чеква гугъл и да търси кое какво е само по абревеатурата. Пето - на този етап от работата ви, МОЛЯ ви не казвайте, че това от посочения от вас линк Е електронен магазин. Срамота е! п.п. Надявам се да съм била конструктивно полезна, работя това от достатъчно дълго време, за да имам поглед над това как нещата се случват. ![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th August 2025 - 12:19 PM |