![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 418 Регистриран: 21-November 10 Град: Hangar 18 Потребител N: 3984 ![]() |
Здравейте.Казвам се Живомира.На 15 години съм.От известно време съм във форума,но чак сега забелязах тази тема.Започвам:
Прослушах метъл малко случайно(преди това се мъчех да харесам разни поп певици,но не се получи) - видях едно момче с тениска на KoRn и реших да проверя какво аджеба е това.И се оказа хубаво!Започнах с тогава популярните Slipknot,Linkin Park,KoRn и Deftones(последните 2 още ми харесват много) и продължих с Metallica,Iron Maiden,Deep Purple и други стари величия.После прослушах много други стилове(трудно ще се намери стил,от който не харесвам поне една група).Най-вече харесвам траш,прог,хеви и блек метъл,от рока хард,алтърнътив и стоунър. Чета много(2-3 книги на ден).Любими автори:Достоевски,Йордан Йовков,Едгар Алан По,Михаил Булгаков,Джек Лондон,Стивън Кинг,Дъглас Адамс,Димитър Талев... Опитвам се да пиша разкази и есета и да рисувам картини,но не ми се получава. Толкова от мен. -------------------- Оценявайте ме, глисти, к'во като съм гъз за вас ? But you can't take the edge off that knife, no, Sir! Едно страдание безлично, жалко, безразлично, там негде по средата на истината и лъжата... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 165 Регистриран: 24-December 10 Град: Варна Потребител N: 3999 ![]() |
В тоя форум, обче... Абе.. Охфффф все ще се намери някой да се заяде за нещо... Какво му има на момичето.. Като може да чете по толкова книги, нека си чете.. Но не мога да разбера, защо все някой трябва да се заяде така??... Пък уж метълите били задружни.. К'кво ви става бе????
-------------------- Ще си представям как се гушкам в теб, като червейче в мърша... Гърчейки се, за да се навра все по-навътре и по-навътре - на топло в прегръдката на изгниващата плът!!
Ще бъда земята под краката ти, за да знам в какво се спъваш... Ще бъда въздуха, който вдишваш, за да знам с какво тровиш дробовете си... Ще бъда водата, която преглъщаш тежко, за да знам защо се давиш... Ще бъда птица в небесата, за да знам какво ти сере на главата... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th July 2025 - 08:45 AM |