![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 418 Регистриран: 21-November 10 Град: Hangar 18 Потребител N: 3984 ![]() |
Здравейте.Казвам се Живомира.На 15 години съм.От известно време съм във форума,но чак сега забелязах тази тема.Започвам:
Прослушах метъл малко случайно(преди това се мъчех да харесам разни поп певици,но не се получи) - видях едно момче с тениска на KoRn и реших да проверя какво аджеба е това.И се оказа хубаво!Започнах с тогава популярните Slipknot,Linkin Park,KoRn и Deftones(последните 2 още ми харесват много) и продължих с Metallica,Iron Maiden,Deep Purple и други стари величия.После прослушах много други стилове(трудно ще се намери стил,от който не харесвам поне една група).Най-вече харесвам траш,прог,хеви и блек метъл,от рока хард,алтърнътив и стоунър. Чета много(2-3 книги на ден).Любими автори:Достоевски,Йордан Йовков,Едгар Алан По,Михаил Булгаков,Джек Лондон,Стивън Кинг,Дъглас Адамс,Димитър Талев... Опитвам се да пиша разкази и есета и да рисувам картини,но не ми се получава. Толкова от мен. -------------------- Оценявайте ме, глисти, к'во като съм гъз за вас ? But you can't take the edge off that knife, no, Sir! Едно страдание безлично, жалко, безразлично, там негде по средата на истината и лъжата... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
То и ти, от друга страна, ако се научиш да слагаш пунктир (шпаца) след всеки препинателен знак, цена няма да имаш, че малко сложно ти следя мисълта така, слято някакво. Тегаво е. Замисли се.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th July 2025 - 12:05 AM |