![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Финландците ENSIFERUM и CHILDREN OF BODOM посочват 19-ти април 2011 г. като дата за концерта им в София. Според сайтовете на двете групи, те ще бъдат подгрявани от шведските си колеги MACHINAE SUPREMACY в зала "Универсиада". Потвърждение от български промоутър засега липсва.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Да им еба майката с тия билети! За какво дадох 50 кинта като нямаше никъкви ограждения, eбаси чифутите лъжливи. Иначе Енси бяха горе доблу добре, но ми се струваше, че звукът им не е като хората в сравнение с тоя на COB, по-тихичко като че ли беше. Иначе сет листа си беше зле, но това го очаквах. Все пак останах доволен. Само че за мой най-отврътетелен късмет отново бях до някакво семейство и.... о не! бях до 2 семейства с дечурлига и им теглих 1 майна и се дръпнах назад в погото. На MaSu бързах ли бързах да си хвана първата песен - Truth of Tomorrow и се накефих на макс. След нея - много пози, много сола, много нещо. След Cob - Cob си тръгнах, но по-добре да бях седял баси... скапания градски трънспорт явно беше решил, че след 22:30 много-много не му се бачка. . .
Като цяло - нищо особено, но симулирам кеф заради 50 кинта. Вероятно пак ще гледаме Ensiferum, надявам се с по прилични банди. Поне да нe си бях изкълчвал китката в умрелото пого, ама нема... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
Ти ми оправи настроението,вече не съжалявам толкова,че го пропуснах.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th August 2025 - 05:04 PM |