![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Долна чорба ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 894 Регистриран: 17-May 11 Град: София Hate City Потребител N: 4095 ![]() |
Здравейте на всички, казвам се Мина Златкова. Родена съм и живея по настоящем в село Шереметя, област Велико Търново. На 13 години съм и от съвсем скоро най-добрия приятел на гаджето ми ме зариби да ставам металистка
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Stay positive!!! Negative HARDCORE is the real positivism.
ПО ПЪТЯ СИ СМЕ ПОЕЛИ УЛТРАСИ ЧЕРВЕНО-БЕЛИ ЕДИН ДО ДРУГ СМЕ СТРОЕНИ ПОЛУДЕЛИ И СМЕЛИ ЗА ЧЕСТТА НА РОДИНАТА ЗА ЦСКА И ДРУЖИНАТА ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ ТУК ВИНАГИ ЕДИН ДО ДРУГ!!! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Като му духаш, гълташ ли поне? Щото ако плюеш значи за нищо не ставаш. Ако гълташ пък си измий зъбите като се прибираш, че да не целуваш майка си (освен ако не искаш "гаджето ти" да и се празни и на нея, разбира се)
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Долна чорба ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 894 Регистриран: 17-May 11 Град: София Hate City Потребител N: 4095 ![]() |
Мисля, че имаш спешна нужда от чекия, или секс, по-вероятно чекия, като те слушам какъв си простак, не ми се вярва някоя нормална да ти пусне. И като заговорихме за майки... най-много, нали знаеш...
-------------------- Stay positive!!! Negative HARDCORE is the real positivism.
ПО ПЪТЯ СИ СМЕ ПОЕЛИ УЛТРАСИ ЧЕРВЕНО-БЕЛИ ЕДИН ДО ДРУГ СМЕ СТРОЕНИ ПОЛУДЕЛИ И СМЕЛИ ЗА ЧЕСТТА НА РОДИНАТА ЗА ЦСКА И ДРУЖИНАТА ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ ТУК ВИНАГИ ЕДИН ДО ДРУГ!!! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th May 2025 - 11:54 PM |