![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Шведските метъл законодатели DARK TRANQUILLITY ще изнесат концерт в София на 20-ти май. Мястото на провеждане на събитието е 4KM Party Center. Промоутър още не е обявен.
източник: http://www.darktranquillity.com/realindex.html -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Raven ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 994 Регистриран: 13-November 08 Град: Discworld Потребител N: 3102 ![]() |
Не знам за всички останали, но аз все още не мога да си намеря място. Дългия път беше повече от компенсиран. А имах късмета, въртейки се покрай моста, да видя как Mikael Stanne се разхожда с биричка в ръка и, макар цялата история с подписите винаги да ми е била леко странна, го догоних и преплитайки нервно думите му поисках автограф. Оказа се точно толкова земен и готин човек, колкото и очаквах.
![]() А като цяло.. липсват ми думите. Бях леко скептично настроена,като разбрах, че е в клуб, но DT стократно надминаха каквито и да било очаквания. Все още се изумявам, че си задържах позицията на втория ред и пях, макар и фалшиво, заедно с Stanne, който ме накара да си изкрещя дробовете с първата песен. А за сценичното поведение, определено не съм виждала група толкова радваща се на публиката, колкото и публиката на тях. Едва ли да има втори такъв концерт.. -------------------- "After all, if you aren't willing to kill for it, how important can it be?.." |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th August 2025 - 06:54 PM |