![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 686 Регистриран: 27-June 08 Град: The Other Side Потребител N: 2821 ![]() |
Може и да опишете самия сън, ако не е бил прекалено интимен де.
![]() Ето и моето последно изживяване: сънувах едно приятелче, бяхме в някаква стая и аз бях налазил лаптопа и пуснах Machine Head - From This Day. Докато звучеше, му казах: "Ех, тая песен ми напомня времето преди 7-8 години." Именно преди толкова години прослушах Machine Head и именно въпросното приятелче ме беше просветило. ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
блъди ревнува от дясната ми ръка мхмх
мйеку ли и времиту в пловдив -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Долна чорба ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 894 Регистриран: 17-May 11 Град: София Hate City Потребител N: 4095 ![]() |
блъди ревнува от дясната ми ръка мхмхмйеку ли и времиту в пловдив хахахаха, ти ме кефиш, ще ти духам фрий, сеш се ![]() П.С - майната кво дава акъли хахаха Е па едва ли е кат' на село, девице моя. От Пловдив си и говориш за села ? ![]() Сънувах един път, че сме с Абът и Дейв Мъстейн бекстейж в някаква гримьорна ( аз бях част от група с тях двамата ) и си настройвахме китарите, докато Абат свиреше Holy Wars на Мегадет и вкарваше фейсовете. ?!?! Иначе постоянно ми се случва да сънувам песни от реалността, ако това е точния въпрос на темата :Д Призван си да свириш с най-великата метъл банда ![]() Определено имаш нещо роднинско със скат гея... :> Да, сестри сме ![]() -------------------- Stay positive!!! Negative HARDCORE is the real positivism.
ПО ПЪТЯ СИ СМЕ ПОЕЛИ УЛТРАСИ ЧЕРВЕНО-БЕЛИ ЕДИН ДО ДРУГ СМЕ СТРОЕНИ ПОЛУДЕЛИ И СМЕЛИ ЗА ЧЕСТТА НА РОДИНАТА ЗА ЦСКА И ДРУЖИНАТА ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ ТУК ВИНАГИ ЕДИН ДО ДРУГ!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 358 Регистриран: 14-June 09 Потребител N: 3454 ![]() |
Цитат От Пловдив си и говориш за села? Е не е Шереметя ама става ! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Долна чорба ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 894 Регистриран: 17-May 11 Град: София Hate City Потребител N: 4095 ![]() |
ДА ГОРИТЕ, СЕЛЯНДУРИ!!! СМЪРТ!!!
-------------------- Stay positive!!! Negative HARDCORE is the real positivism.
ПО ПЪТЯ СИ СМЕ ПОЕЛИ УЛТРАСИ ЧЕРВЕНО-БЕЛИ ЕДИН ДО ДРУГ СМЕ СТРОЕНИ ПОЛУДЕЛИ И СМЕЛИ ЗА ЧЕСТТА НА РОДИНАТА ЗА ЦСКА И ДРУЖИНАТА ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ ТУК ВИНАГИ ЕДИН ДО ДРУГ!!! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 03:29 PM |