![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Долна чорба ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 894 Регистриран: 17-May 11 Град: София Hate City Потребител N: 4095 ![]() |
Здравейте на всички, казвам се Мина Златкова. Родена съм и живея по настоящем в село Шереметя, област Велико Търново. На 13 години съм и от съвсем скоро най-добрия приятел на гаджето ми ме зариби да ставам металистка
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Stay positive!!! Negative HARDCORE is the real positivism.
ПО ПЪТЯ СИ СМЕ ПОЕЛИ УЛТРАСИ ЧЕРВЕНО-БЕЛИ ЕДИН ДО ДРУГ СМЕ СТРОЕНИ ПОЛУДЕЛИ И СМЕЛИ ЗА ЧЕСТТА НА РОДИНАТА ЗА ЦСКА И ДРУЖИНАТА ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ ТУК ВИНАГИ ЕДИН ДО ДРУГ!!! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 418 Регистриран: 21-November 10 Град: Hangar 18 Потребител N: 3984 ![]() |
По-скоро ти имаш проблем.
Че си трол си личи от поста ти в Rate My Song - няма как да си написала това, без да си много навътре в нещата. Разваля "легендата" и твърде гротескания, хиперболизиран изказ в постовете ти. Виждала съм много тринайстетгодишни курвета (дори и селски), които въпреки вулгарността си не могат да ти стъпят на малкия пръст. Номер 3 : Пишеш твърде правилно - тринайстегодишните селски духачки се интересуват от всичко друго, но не и от учене. Моят съвет: НЕ учи актьорско майсторство - дори и по сегашните занижени стандарти никога няма да изкараш. ![]() -------------------- Оценявайте ме, глисти, к'во като съм гъз за вас ? But you can't take the edge off that knife, no, Sir! Едно страдание безлично, жалко, безразлично, там негде по средата на истината и лъжата... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th May 2025 - 12:17 AM |