![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 686 Регистриран: 27-June 08 Град: The Other Side Потребител N: 2821 ![]() |
В бонус песента от новия албум на Аморфис се пее в текста цитираното от мен... Накара ме да се замисля как хората измислят "богове", за да се контролират чрез тях, да бъдат зависими от тях... Тоест от ограниченото си мислене, че не могат да бъдат единни вътрешно, в себе си, в дадената група индивиди... Не е ли този "бог" най-силен, който се изгражда от самата цялост на определен народ? Богът, наречен Народ.
Хм, то май че това се пее в песента, ама като не мога да проследя целия текст... А и искам да бъда извинен, ако самото ми разсъждение свучи прекалено объркано, но отразява това, което в момента ми дойде като мисъл. Може да се доразвие, разбира се. ![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Долна чорба ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 894 Регистриран: 17-May 11 Град: София Hate City Потребител N: 4095 ![]() |
семантичната натовареност на гносеологичния подход към теологизма игнорира дисхармонията в колапса на суброгационият детерминизъм в битието на Тома Аквински ?!? И все си мисля, че агностичният паралелизъм и съвкупността от битие, апасторалното и обхванотото от зороастризмът са призматично погледнати морални и еклектични устои на човешкият гносис! -------------------- Stay positive!!! Negative HARDCORE is the real positivism.
ПО ПЪТЯ СИ СМЕ ПОЕЛИ УЛТРАСИ ЧЕРВЕНО-БЕЛИ ЕДИН ДО ДРУГ СМЕ СТРОЕНИ ПОЛУДЕЛИ И СМЕЛИ ЗА ЧЕСТТА НА РОДИНАТА ЗА ЦСКА И ДРУЖИНАТА ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ ТУК ВИНАГИ ЕДИН ДО ДРУГ!!! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 06:56 PM |