![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Тих Наблюдател ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 218 Регистриран: 13-January 03 Град: On a Wisconsin Death Trip Потребител N: 5 ![]() |
Нека тук да поговорим за другата музика която харесвате.Почти съм сигурен че никой не слуша само метал :punk: :punk: :punk: Аз лично харесвам някои от парчетата на Моби и Chemical Brothers.Въпреки всичко мнението ми е едно
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :D -------------------- And the Raven, never flitting, still is sitting, still is sitting
On the pallid bust of Pallas just above my chamber door; And his eyes have all the seeming of a demon's that is dreaming, And the lamplight o'er him streaming throws his shadow on the floor; And my soul from out that shadow that lies floating on the floor Shall be lifted- nevermore! Edgar Allan Poe |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Хекър ![]() Група: Потребители Коментари: 44 Регистриран: 21-February 03 Потребител N: 49 ![]() |
Ей Zombie, що всичко да се отнася до метъла и рапа, виж че има фенове на джаза , фолклорната музика ,регето , пънка и др. Не казвай ,че никой не е споменал за други стилове, просто ти и останалите не сте обърнали внимание и не сте си направили труда да ги анализирате. Аз самия в първия си пост споменах няколко различни от "meral rulz, rap sux" стилове ,а никой нищо не каза(освен малката ни дискусийка с Warrior).
Ай, като искаш да обсъждаме възгледите си за другите музикални стилове ,нека го направим. Аз например казвам ,че пънка не е метъл ,но все пак може да е част от форума и целия замисъл "Metal World". Мисля ,че този стил не е по - малко стойностен и "тежък" от нео метъла и следователо би трябвало да може да се обсъжда и в другите теми на форума. Или това е изключено, и той спада към "Другата музика"?! Незнам немога да разбера!!! Пък даже като гледам има и доста хора които слушат хардкор и пънк и незнам сега метъли или пънкари са? Ако някой може да ми разграничи и обесни точно нещата , перфектно!!! Адриан мислех те за freak on a leash който няма да се откаже дълго време от мнението си ,ама май не съм бил много прав. Все пак тва за поглеждането под друг ъгъл ми се струва невероятно и дори безмислено ,тъй като ти просто не можеш да ни дадеш основателна причина да го направим. Кажи просто 2 причини ,под влиянието на които да мислим че определен стил си заслужава и може да ни даде нещо. Кво ,да не искаш да седна да слушам как мишо петното държал кура в устата, или как спенс се изпушил тревата и му станала на пикня главата. Ако исках да слушам напушени типове щях да звънна на някои приятелчета и поне тяхните мизерии да гледам?! Или искаш да слушам новата измислена за 2 минути песен на рушко ,придружена с макс 3 семпли и малко свирене на бутилка?! Добре както и да е , зарежи тъпите ми въпроси ,просто изтъкни причините които ще ни накарат да слушаме нещо по различно от това дето харесваме. Bobz, кай колко кинта ще ни струва тва парти на 29 в Стамболийски с вас и AciDust. Много са пекани тези момчета ,трябва по - често да идвате да свирите с тях в Пловдив. Разбрах ,че брат ми ти казал за "Пианото" ,и напълно подкрепям идеята му. То там редовно си идват яки бг групички ,но повечето не са свързани с метъла. Ако се уреди да дойдете и там ще е върховно. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 07:06 PM |