![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Обмисляли ли сте перфектното убийство? Аз от години, но никога риска не е сведен до минимум.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 418 Регистриран: 21-November 10 Град: Hangar 18 Потребител N: 3984 ![]() |
Ето няколко по-екзотични идеи:
Фугу.Тази отровна японска риба може да се яде(и дори се счита за деликатес!)едв след като отровните части се премахнат.Нахранете жертвата.Настъпва парализа и смърт. +Рибата е непозната в България и криминалистите няма да знаят какво да търсят,дори ако разберат,че жертвата е отровена. -Вносът ще излезе скъпичко и полицаите евентуално ще разберат какво сте направили(ако сте заподозрян). Индийско орехче(свръхдоза).Знам,че при употреба на голямо количество е възможно натравяне с летален изход. +Никой няма да се досети. -Предполагам,че трябва да натъпчете жертвата с огромно количество. -Може и да оцелее. -Може да не обича люто. ![]() Киселина(в напитка).Смесвате една част ракия(или предпочитаното от жертвата питие) и една част възможно най-концентрирана киселина. +Ако обичате бруталииите и гнусотииите е идеално. +Жертвата доста ще се намъчи. ![]() -Голяма вероятност да оцелее. -Почти е сигурно,че ще ви пипнат. Убийство(по желание)+киселина.Убивате жертвата с какъвто способ си пожелаете,пълните ваната с концентрирана киселина,мятате трупа вътре и заминавате на едномесечна почивка.Като се приберете просто отпушвате канала... +Не остават следи. +След един месец спомените на хората,видели жертвата за последен път ще са доста изветрели. -Ще се изръсите яко за киселината. ![]() -Може някой да заподозре подозрителните количества закупена киселина. Все пак това е най-добрият метод(така мисля). -------------------- Оценявайте ме, глисти, к'во като съм гъз за вас ? But you can't take the edge off that knife, no, Sir! Едно страдание безлично, жалко, безразлично, там негде по средата на истината и лъжата... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th July 2025 - 01:51 AM |