![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Обмисляли ли сте перфектното убийство? Аз от години, но никога риска не е сведен до минимум.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 686 Регистриран: 27-June 08 Град: The Other Side Потребител N: 2821 ![]() |
Мен ме кефят средновековните начини за мъчение с последъчна смърт.
![]() ![]() Ако трябва да говоря за психически тормоз, интересни обекти са ми интелигентните хора, или тези, които мислят, че имат силна психика, издръжливи такава... В такива моменти ме вдъхновява това, че трябва да се измислят доста нетрадиционни начини за мъчение, за да им влезеш под кожата. Интересно ще е, когато се изучи целия механизъм на мозъка, защото тогава чрез управление на токовете в него, ще можеш да управляваш болката, емоциите, чувствата, говора и общо взето целия организъм... Оттам насетне човек може да разгърне въображението си и да предизвика доста неприятни усещания в индивида. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 10:11 PM |