Приятелството между половете |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Приятелството между половете |
Feb 5 2010, 11:32 PM
Коментар
|
|
Mahtavin :> Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 |
Народе, кво мислим за приятелството между жените и мъжете. Аз все си мисля, че винаги от едната страна ще има нещо към другата. Винаги. Ъх, тийнпроблем стайл, но споделям темичката, щот ви обичам {}
С повече описания ще стане гейско, затова сте вие оттук нататък. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
Jun 27 2011, 10:47 PM
Коментар
|
|
Долна чорба Група: Потребители Коментари: 894 Регистриран: 17-May 11 Град: София Hate City Потребител N: 4095 |
Абе, защо не слеете форума с hooligans.bg и teenproblem.com ???
Следващата тема трябва да бъде за това, как на някое момиче и тече черно течение, вместо бяло и е решило да си изплаче очите тук... аре стига бе... -------------------- Stay positive!!! Negative HARDCORE is the real positivism.
ПО ПЪТЯ СИ СМЕ ПОЕЛИ УЛТРАСИ ЧЕРВЕНО-БЕЛИ ЕДИН ДО ДРУГ СМЕ СТРОЕНИ ПОЛУДЕЛИ И СМЕЛИ ЗА ЧЕСТТА НА РОДИНАТА ЗА ЦСКА И ДРУЖИНАТА ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ ТУК ВИНАГИ ЕДИН ДО ДРУГ!!! |
|
|
Jun 28 2011, 09:35 PM
Коментар
|
|
Mahtavin :> Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 |
Абе, защо не слеете форума с hooligans.bg и teenproblem.com ??? Следващата тема трябва да бъде за това, как на някое момиче и тече черно течение, вместо бяло и е решило да си изплаче очите тук... аре стига бе... Яж. Мазни. Пишки. Велики. Ми. О. Миризливи. Трашъре. :> -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
Jul 1 2011, 12:23 PM
Коментар
|
|
Долна чорба Група: Потребители Коментари: 894 Регистриран: 17-May 11 Град: София Hate City Потребител N: 4095 |
Извиних ти се, а ти продължаваш да се заяждаш и да се правиш на умен, после аз съм бил комплексара хахахахаЩо е майна, все е лайна да знаеш
а какво е приятелството при безполовите ?!? Питaй blood -------------------- Stay positive!!! Negative HARDCORE is the real positivism.
ПО ПЪТЯ СИ СМЕ ПОЕЛИ УЛТРАСИ ЧЕРВЕНО-БЕЛИ ЕДИН ДО ДРУГ СМЕ СТРОЕНИ ПОЛУДЕЛИ И СМЕЛИ ЗА ЧЕСТТА НА РОДИНАТА ЗА ЦСКА И ДРУЖИНАТА ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ ТУК ВИНАГИ ЕДИН ДО ДРУГ!!! |
|
|
Олекотена версия | Час: 10th November 2024 - 07:56 PM |